Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a adopta un bichon

Bichonul este unul dintre cei mai dulci câini micuți pe care îi veți avea vreodată plăcerea de a îi întâlni. Este drăguț și mic că vrei să-l iei acasă cu tine. Și în timp ce acest lucru este destul de nobil și minunat, nu puteți lua fiecare câine acasă cu voi. Însă, trebuie să știi multe lucruri înainte de a cumpăra acești câini drăguți. Așa că am decis să vă oferim câteva informații care vor face procesul mult mai simplu. Cu cat stii mai mult, cu cat devii mai inteligent si cu cat devii mai inteligent, cu atat vei fi mai pregatit pentru un caine in viata ta. Iată ce trebuie să știți despre bichoni înainte de a-ți lua unul.

Trebuie să fii pregătit să faci acest angajament
Bichonii pot trăi mult timp, mai mult de un deceniu în medie. Aceasta înseamnă că trebuie să fii pregătit să ai un câine care va trăi cu tine foarte mult timp. Când îl primești în casa ta, trebuie să ai grijă de el pentru tot restul vieții. De asemenea, trebuie să știți că aceasta este o rasă care trebuie să rămână înăuntru și supravegheată cât mai des posibil, deoarece este mică și poate fi atacată de animale mai mari.

Puii mai mici au probleme de sănătate mai mari
Conceptul de cățel „toy” devine tot mai des dorit de oameni. Ei rămân mici și adorabili, dar sunt o mulțime de probleme de sănătate la care sunt predispuși. Ei tind să ajungă foarte bolnavi și foarte nesănătoși, deoarece nu sunt crescuți și îngrijiți corespunzător.

Personalitate
Acesta este un câine foarte dulce, foarte iubitor. Acesta este genul de informații pe care trebuie să le cunoașteți pentru că trebuie să știți ce să așteptați de la câine. Are multă energie și este foarte afectuos. Îi place să petreacă timp cu oamenii și îi place să fie în centrul atenției. Nu este un câine wow, dar este un câine foarte prietenos.

Nimic nu sperie această rasă
Aceștia sunt câini foarte neînfricați. Acesta este un lucru pe care va trebui să-l urmăriți dacă luați acest câine. Este neînfricat, deci nu are nici o problemă de mers până la un lup fioros sau un străin sau un câine mare sau un șarpe sau ceva de acest gen. Trebuie să ți cont de acest lucru pentru că este un câine atât de curajos.

Îngrijirea este importantă
Câinii maltezi au o blană lungă și frumoasă. Este o parte din motivul pentru care oamenii iubesc acest câine atât de mult. Dar trebuie să ai grijă de partea de îngrijire. Acesta nu este un câine pe care îl puteți ignora. Are nevoie de un periaj bun în fiecare zi și de călătorii frecvente în parc sau plimbări lungi. Trebuie luat în considerare și acest lucru, pentru că îngrijirea este foarte importantă la această rasă, mai ales dacă trăiește în apartament.

Sunt buni prieteni cu copiii
Aceștia sunt câini foarte dulci cu o natură foarte blândă. Îi plac copiii, dar pot fi puțin emoționați la început. Dați-le câteva minute pentru a vedea ce se întâmplă, să se obișnuiască cu copiii și apoi să se calmeze. Dar, așa cum este recomandat, nu lăsați niciodată un câine nesupravegheat cu copiii. Este doar cea mai sigură cale de a avea copiii și câinii împreună într-o casă.

loading...

Add comment