Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Am devenit prea roboți,iubim prea rar,urâm prea des și vorbim prea mult

Vorbim prea mult, iubim prea rar și urăm prea des. Am învățat cum să trăim, dar nu și cum să ne trăim viața. Am adăugat ani la viață, nu viață la ani. Am fost până la lună și înapoi, dar am avut probleme în traversarea străzii pentru a ne întâlni cu noul vecin.Am cucerit spațiul exterior, dar nu spațiul interior.Am făcut lucruri mai mari, dar nu lucruri mai bune.

Paradoxul timpului nostru în istorie este acela că, cheltuim mai mult, dar avem mai puțin,cumpărăm mai mult, dar ne bucurăm mai puțin.Avem case mai mari și familii mai mici,mai multe facilități, dar mai puțin timp.Mai multă cunoaștere, dar mai puțină judecată.Mai mulți experți, dar mai multe probleme.Mai mult medicament, dar mai puțină sănătate.

Bem prea mult, petrecem prea neglijent, râdem prea puțin, conducem prea repede, ne supărăm prea tare, obosim prea repede, ne trezim prea obosiți, citim prea puțin și devenim tot mai mult niște roboți.Ne-am înmulțit bunurile, dar ne-am redus valorile.Vorbim prea mult, iubim prea rar și urăm prea des.Scriem mai mult, dar învățăm mai puțin.Planificăm mai mult, dar realizăm mai puțin.Am învățat să ne grăbim, dar să nu așteptăm.

Trăim vremuri în care timpul nu ne mai ajunge, oamenii de încredere dispar, prietenii devin necunoscuți, goana după bani ne separă, iar frumusețea vieții se pierde cu fiecare zi ce trece. Iubim prea rar și uităm chiar și de cei dragi.Nu uitați, petreceți ceva timp cu cei dragi,pentru că nu vor fi în preajmă pentru totdeauna.Amintiți-vă să oferiți o îmbrățișare caldă celui de lângă tine,pentru că asta este singura comoară cu care poți da inima ta și nu costă nimic.Amintiți-vă să-i spuneți partenerului „te iubesc”, atunci când simțiți acest lucru.Un sărut și o îmbrățișare vor repara durerea când va veni din adâncul tău.Dă timp iubirii, dă timp să vorbești, dăruiește timp și împărtășește-ți gândurile prețioase.

Viața este prea scurtă pentru a-ți face griji pentru lucruri stupide.Distrează-te! Îndrăgstește-te! Nu regreta nimic și nu lăsa pe nimeni să te doboare.Deoarece, la sfărșit vei regreta șansele de care nu ai profitat, oamenii pe care nu i-ai iubit, timpul pierdut și viața netrăită din plin.

loading...

Add comment