Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
venirea-pe-lume-a-unui-copil

Dacă un copil vine pe lume înaintea căsătoriei nu este o greșeală sau un păcat, ci un dar de la Dumnnezeu

Pe vremuri, oamenii considerau cumva o greșeală sau un păcat venirea unui copil pe lume înaintea căsătoriei, ceea ce este total nejustificat.Până de curând, un astfel de comportament nu era doar un tabu social, ci se credea că crește și riscul de divorț un copil înainte căsătoriei.Dar acum, un nou studiu sugerează că cuplurile care au copii împreună înainte de a se căsători au mai puține șanse să divorțeze decât cuplurile care fac totul în mod tradițional.

Mai întâi vine dragostea, apoi vine căsătoria și apoi vine copilul, nu? Dar de ce este această o regulă.Să ai un copil este o perioadă emoționantă și plină de bucurie de anticipare a unei noi vieți care va intra în casă. În această eră modernă, tot mai multe persoane aleg să rămână însărcinate înainte de a se căsători.Iar acest lucru nu este deloc ceva greșit.

Mulți oameni se întreabă dacă a avea copii înainte de căsătorie este o idee bună. Unii spun că este, pentru că îți oferă ceva de împărțit cu soțul tău atunci când te căsătorești. Alții spun că a avea copii în afara căsătoriei vă poate afecta reputația și perspectivele viitoare de angajare.Sunt multe de gândit când devii părinte. Este nevoie de timp, energie și efort pentru a învăța cum să îngrijești corect copiii tăi. Cu toate acestea, ca părinte, trebuie să rețineți întotdeauna că faci cel mai bun lucru pentru copiii tăi. Nu vrei ca ei să crească fără să știe cum este să fii iubit de părinți sau fără a avea o legătură puternică cu membrii familiei lor.

Un copil este un dar de la Dumnezeu, indiferent dacă vine pe lume înaintea căsătoriei sau după căsătorie.Nu are importanță deloc acest lucru, cât timp părinții se bucură de venirea lui pe lume și și-l doresc.Copiii pot aduce o perspectivă proaspătă în viața cuplurilor, deoarece este un fapt dovedit că atunci când împărtășești dragoste și afecțiune cuiva, începi să-l iubești mai mult. A avea copii îi poate face pe părinți să fie mai mulțumiți decât un cuplu fără copii. Înseamnă că părinții experimentează mai multă iubire în viața lor și le oferă un motiv să trăiască.A avea copii poate promova bunăstarea fizică și psihică a părinților. Părinții devin responsabili să aibă grijă de ei înșiși din punct de vedere al sănătății, pe măsură ce devin conștienți că sunt responsabili să aibă grijă de o altă persoană.

Venirea pe lume a unui copil oferă recompense incomparabile.A deveni părinte este o experiență care schimbă viața. Părinții tind să experimenteze o mulțime de sentimente noi. Creșterea copiilor îți oferă libertatea de a face lucruri copilărești.

loading...

Add comment