Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Atunci când ai o mamă puternică,devii o persoană puternică

Copiii învață de la mama lor puternică că nu au nevoie de altă persoană care să le determine fericirea și că ei pot cuceri lumea singuri și ar trebui să fie suficient de siguri pentru a face acest lucru.Când ai o mamă puternică, înveți să-ți cultivi independența. Cum să vă vorbiți mintea în situații sociale. Cum să te ridici pentru tine în timpul confruntărilor. Cum să supraviețuiești singur, cum să prosperi singur. Îți dai seama cum să ai grijă de tine, la fel ca ea, pentru că vrei să o faci mândră.

Când ai o mamă puternică, te respecți. Nu lăsați pe nimeni să vă vorbească urât. Nu lăsați pe nimeni să treacă peste voi. Nu lăsați pe nimeni să vă privească ca pe un corp în locul unei ființe umane. Te aștepți să fii tratat cu un anumit nivel de respect.Când ai o mamă puternică, știi cum se simte iubirea. Știi cum se presupune că trebuie să fie o familie.Știi ce este sănătos și ce este toxic. Ce fel de oameni ar trebui să-i primești cu brațele deschise și de ce fel de oameni trebuie să te distanțezi.Să ai o mamă puternică nu îți va permite niciodată opțiunea să renunți, mai ales dacă asta depinde de tine. Pentru unii care nu reușesc, sunt încurajați să se ridice și să încerce din nou. O femeie puternică este deja suficientă pentru ea însăși, iar eșecul nu este o opțiune pentru ea. Ea este, de asemenea, capabilă să recunoască că calea către succes nu este niciodată liniară.

Când ai o mamă puternică, ești suficient de inteligent să vezi că plânsul nu echivalează cu slăbiciunea. Înțelegeți că chiar și cei mai curajoși oameni plâng uneori.Când ai o mamă puternică, nu renunți niciodată la tine. Nu acceptați niciodată eșecul ca opțiune. Încerci până când obții ce vrei.Vă mențineți standardele ridicate, pentru că ați fost învățat că meritați ceva special.

Când ai o mamă puternică, nu te simți niciodată singur. Indiferent de asta, ai pe cineva care te va ridica atunci când te chinui să stai în picioare.Cineva care te va împinge să-ți urmezi visele, pentru că ești suficient de deștept pentru a atinge succesul.Când ai o mamă puternică, ai cel mai bun prieten pe viață.Ai pe cineva care va fi acolo pentru tine oricând ai nevoie de ea.Când ai o mamă puternică, ea este inspirația ta. Ea este modelul tău de rol. Când ai o mamă puternică, devii la rândul tău o persoană puternică.

loading...

Add comment