Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un fotograf a pozat mai mulți bebeluși nou-născuți împreună cu animalele lor de companie.Fotografiile sunt adorabile

Un fotograf britanic a făcut ședințe foto pentru copii la un nivel cu totul nou, prinzând legătura frumoasă dintre nou-născuți și animalele lor de companie. Totul a dus la crearea amintirilor durabile pe care părinții le pot prețui pentru totdeauna. Și, după cum se dovedește, clienții au îndrăgit fotografiile cu nou-născuții și prietenii lor blănosi.Sperăm ca aceste fotografii să vă topească inima și să vă pună un zâmbet larg pe față.

Legătura care există între câini și oameni este inconfundabilă.Nu degeaba câinii sunt numiți „cei mai buni prieteni ai omului”, până la urmă.

Sunt creaturi adaptabile care se leagă de omologii lor umani, printre care includ și bebelușii.

Când un câine este strâns legat de familia sa, este firesc să devină protector cu noul membru al familiei, la sosirea acestuia.

De îndată ce știi că există un copil pe drum, tu și familia ta vei începe să te pregătești pentru schimbările viitoare.Pisica ta va trebui, de asemenea, să fie pregătită pentru noua sosire, deoarece vor exista modificări ale mediului de acasă și ale rutinei odată ce bebelușul va intra în casă.

Relația pe care bebelușul o va crea cu animalul dvs. de companie este unică și poate avea atât avantaje fizice, cât și psihologice pentru dezvoltarea lor.

Unul dintre cele mai semnificative beneficii este că animalele de companiei îți vor face copiii fericiți.

S-a dovedit, de asemenea, că interacțiunea cu câinii ridică niveluri de serotonină și dopamină, elementele chimice care creează sentimente pozitive. De asemenea, sunt foarte distractivi să fie în preajmă.

Animalele de companie aduc tuturor membrilor ai familiei, momente de bucurie, de veselie maxima, ofera sentimente puternice stapanilor si reusesc sa vindece diverse stari sufletesti.

Specialistii sunt de parere ca nimic nu se poate compara in viata sociala a unui bebeluș cu dragostea neconditionata pe care acesta o primeste din partea catelusului sau a pisicutei sale.

loading...

Add comment