Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia curăţă toată casa,găteşte,spală vase,merge la muncă,naşte şi creşte copii,se sacrifică în tăcere de multe ori.Nu cere nimic în schimb,dar merită totul

Unele femei renunța la locul de muncă atunci când devin mame și fac un minunat pentru a rămâne acasă și pentru a-și hrăni copiii în fiecare zi.Ele se ocupă de casă, curățenie, gătesc și își educă copiii.Dar, pe de altă parte sunt acele femei care nu renunța la locul de muncă și își continuă viața normal în paralel cu creșterea copiilor și toate aceste lucruri gospodărești.Toate aceste tipuri de femei merită toată aprecierea și respectul bărbaților.Dar de multe ori, ele nu cer nimic în schimb, deși merită totul.

Femeia este dedicată întotdeauna să aducă veselie soțului și copiilor.În acest fel, ea difuzează „lumină și căldură despre ea însăși. Un studiu a descoperit că femeile continuă să facă majoritatea treburilor casnice chiar și atunci când stau în aceeași casă cu partenerul.Ele rămân în frunte când vine vorba de treburile gospodărești.Ele se ocupă de curățenie zi de zi, gătesc, spală vasele, hainele, merg la muncă, la cumpărături, nasc și cresc copii și îîn același timp oferă și dragoste și afecțiune soților.Le este greu, fac multe sacrificii în tăcere, dar mulțumirea lor este de a-i vedea pe cei din familie fericiți.

Femeia merită apreciată, iubită și respectată.Merită să fie prioritatea bărbaților.Fiecare femeie merită să fie fericită. Fiecare femeie merită să fie apreciată. Fiecare femeie merită un bărbat care va fi alături de ea, indiferent ce se întâmplă în viață.Un bărbat care va fi cavalerul ei în armură strălucitoare. Un bărbat care va fi lângă ea la bine și la greu.Un bărbat care ar fi mândru că este alături de ea. Fiecare femeie merită să fie tratată special.Și fiecare femeie merită toate aceste lucruri.

Femeia trebuie protejată, respectată, apreciată, iubită și acceptată pentru cine este.Ea este frumoasă, amuzantă, are un zâmbet perfect și un bun simț al umorului.Indiferent ce înălțime sau greutate are, fiecare femeie este încântătoare în felul ei propriu, exact așa cum a lăsat-o Dumnezeu. Nicio femeie nu merită să fie tratată prost.Ea merită tot ce e mai bun în viață. Pentru că femeia este darul lui Dumnezeu pentru umanitate.

loading...

Add comment