Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia devine tot mai frumoasă odată cu vârsta

Este rușinos că recunoaștem foarte rar beneficiile pe care le obținem odată cu înaintarea în vârstă.Există nenumărate moduri în care maturizarea nu numai că este benefică, ci se simte, de fapt, atât de bine.Există atât de multe lucruri pe care le învățăm pe măsură ce îmbătrânim care duc zilnic la o viață mai lină.Și este păcat că nu recunoaștem foarte rar beneficiile pe care le obținem odată cu înaintarea în vârstă.În continuare vă invităm să aruncați o privire la unele dintre avantajele încântătoare ale femeii care vin odată cu vârsta.

1. Relații mai inteligente.
De-a lungul vieții, te ridici pe tipare și cu timpul, începi să știi la ce să te aștepți. Așadar, de exemplu, dacă aveți o experiență de întâlnire de câteva zeci de ani, este posibil să alegeți parteneri mai potriviți, deoarece știță să recunoașteți mai repede calitățile negative. Poate că ai trecut printr-o căsătorie eșuată sau două. Am văzut femei trecând de la căsătoria una sau două la căsătoriile ulterioare de succes pentru că au învățat ce funcționează și ce nu.

2. Îți cunoști corpul mai bine și știi cum să-l îmbraci.
Nu mai încercați să cumpărați acel tip de bluză care tocmai nu funcționează pentru dvs., chiar dacă o doriți când este pe raft. Știi că va rămâne așezată în dulapul tău nefolosită și știi ce tip de articole vor fi articolele tale de acces la majoritatea zilelor. Călătoria la cumpărături este mai rapidă și mai puțin confuză. Cel mai probabil ați identificat blugii care vi se potrivesc cel mai bine și tipurile de încălțăminte care vă permit să vă plimbați confortabil toată ziua.

3. Ai un grup mai mic de prieteni.
Pe măsură ce îmbătrânim, am eliminat prieteni care nu se adaugă la viața noastră. Prietenii de încredere rămân cu voi, în timp ce cei care vă scurg și concurează râmân în urmă. Femeile inteligente își dau seama că timpul lor este prețios și că nu pot fi prea generoase cu asta. Femeile prosperă atunci când au mentori și modele de rol. În schimb, ele doresc să fie un mentor necesar femeilor mai tinere.

4. Știi să te relaxezi cu adevărat.
Știți în acest moment ce este probabil să vă ajute să vă relaxați. Poate că o ceașcă de ceai și o revistă pot fi o sursă bună de relaxare sau poate o plimbare și o pedichiură este tot ce vă doriți. Femeile încep să știe ce le face să fie relxate și fericite odată cu vârsta.

5. Anxietatea scade.
Da, este adevarat. Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, încă se îngrijorează de cele mai importante lucruri, cum ar fi relațiile și copiii lor, dar sunt mai predispuse să lase deoparte lucrurile mărunte.Au învățat că îngrijorarea este o risipă. Nu oprește lucrurile rele să se întâmple, deoarece lucrurile bune și rele se vor întâmpla inevitabil, indiferent dacă sunt anticipate cu anxietate sau nu.

loading...

Add comment