Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
iubirea-unei-mame

Iubirea unei mame nu cunoaște limite.Este o legătură specială pe care doar o mamă și copilul ei o împărtășesc.

Dragostea unei mame nu cunoaște limite. Lucrurile pe care noi, mamele le facem pentru copiii noștri — dragostea unei mame nu cunoaște limitări sau limite, nopți lungi sau zile obositoare. Dragostea unei mame este continuă, necondiționată.Dragostea unei mame este necondiționată și veșnică – o legătură pe viață care unește două trupuri și suflete din momentul în care copilul se naște. O mamă și copilul formează un atașament care afectează modul în care se relaționează cu ceilalți de-a lungul vieții.Dragostea unei mame este necondiționată și fără sfârșit. Este întotdeauna acolo pentru a ne umple inimile atunci când avem cea mai mare nevoie.Pentru o mamă, copiii devin prioritatea numărul 1 și cel mai important proiect de viață.

O mamă este persoana care joacă cel mai important rol în viața fiecăruia. Nimeni nu poate lua locul ei.Mama este cea care poate face tot posibilul pentru a-i oferi copilului ei ce este mai bun.Dragostea mamei pentru copilul ei depășește așteptările oricui. Mama poate identifica cu ușurință fiecare dorință a copilului ei chiar și atunci când copilul ei nu este capabil să vorbească corect.Nimic nu poate fi comparat cu dragostea unei mame în această lume, deoarece este cea mai pură formă de iubire.Mama este ca un înger pentru copilul ei, care îl iubește necondiționat și îl susține.Mama este cel mai mare dar pentru un copil de la Dumnezeu.

Este un fel de conexiune dulce între copil și mamă pe care dacă copilul este rănit mama simte durerea.Dragostea mamei poate schimba modul greșit în care copilul ei a început să se miște în viață. Dragostea ei poate ghida cu ușurință copilul în calea corectă a adevărului și onestității. Aceasta este puterea iubirii mamei.O mamă joacă multe roluri în viața copilului ei, de la a fi primul prieten al copilului până la un mentor care îl îndrumă mereu, iar ea joacă cu dedicație toate aceste roluri fără să se plângă sau să ezite.Intențiile unei mame sunt întotdeauna pure și oneste. Întotdeauna vrea ce este mai bun pentru noi și face totul pentru a ne oferi tot ce este mai bun.

Din păcate nu toți oamenii sunt suficient de norocoși să aibă dragoste de mamă în viața lor din multe motive. Cei care au mama cu ei trebuie să o iubească și să o respecte.Ar trebui să-i oferim toată fericirea și dragostea pentru că ea merită toate acestea în schimbul dragostei ei altruiste pentru noi.

loading...

Add comment