Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
copiii-dar

Un copil este pentru părinți cea mai frumoasă minune trimisă de Dumnezeu

Dumnezeu a creat familia, iar copiii sunt un dar de la El. De fapt, Biblia spune că urmașii sunt o răsplată de la El.Copiii sunt un dar de la Dumnezeu.Viața este cel mai mare dar pe care îl poți primi sau oferi. Nu există cadou ca iubirea necondiționată care vine de la un copil. Domnul poate să vă binecuvânteze cu un fiu sau o fiică.

Mulți tineri suferă că nu pot avea copii atunci când poate își doresc cel mai mult, dar Dumnezeu este cel care binecuvânteaza cuplurile care nu pot avea un copil și le oferă această minune în viața lor.Fiecare viață, fiecare copil este o răsplată și o binecuvântare. Fie că aduc părinților mândrie și bucurie, fie că ne învață cum să fim mai răbdători și mai iertătoare, copiii sunt un dar de la Dumnezeu.

Copiii sunt cu adevărat darul suprem al căsătoriei și contribuie foarte substanțial la bunăstarea părinților lor.Un copil nu este ceva datorat cuiva, ci este un dar. „Darul suprem al căsătoriei”.Copilul nu este un obiect la care cineva are un drept și nici nu poate fi considerat ca un obiect de proprietate.Copilul este un dar al căsătorie și este o mărturie vie a dăruirii reciproce a părinților săi. Din acest motiv, copilul are dreptul, după cum s-a menționat deja, să fie rodul actului specific al dragostei conjugală a părinților săi. El are si dreptul de a fi respectat ca persoana din momentul concepției sale.

Dumnezeu dăruiește în viața cuplurilor, cea mai frumoasă minune, copilul.Copiii sunt un dar de la Domnul, sunt o răsplată de la el.Dumnezeu ne arată dragostea binecuvântându-ne cu aceste ființe dragi.Dragostea pe care Dumnezeu o are pentru noi este motivul pentru care El a plănuit lucruri bune pentru noi. Genul de iubire pe care ni-l arată Dumnezeu este genul de iubire pe care ar trebui să-l arătăm fiecărui copil, indiferent de modul în care au fost conceputi. Când începem să vedem fiecare copil ca pe o binecuvântare, ei devin o adevărată binecuvântare și nu va exista nicio îndoială că sunt un dar de la Dumnezeu.Copiii sunt considerați o binecuvântare pentru că ai creat viața prin Dumnezeu.

Dumnezeu a conceput copiii să fie o binecuvântare foarte specială pentru părinți.Unele dintre aceste binecuvântări sunt evidente încă de la începutul ființei de părinte: zâmbetele, râsul, râsul, curiozitatea, mirarea de pe fața unui copil când se uită la lume, îmbrățișările.

loading...

Add comment