Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu-i judeca pe alții până nu te pui în pielea lor

Toată lumea suferă la un moment dat.Dar nici o persoană nu suferă la fel.Nu există o modalitate corectă de a face acest lucru.Când vezi că cineva trece printr-o pierdere, uneori empatizezi, pentru că știi cum este să simți așa.Dar, uneori, poate nu cunoști durerea lor și începi să judeci acea persoană.

În ciuda celor mai bune eforturi, cu toții îi judecăm pe ceilalți. S-ar putea să fie peste lucruri mici sau s-ar putea să fie vorba de probleme mai mari, cum ar fi o persoană care se comportă egoist sau ne rănește sentimentele.Cu toate acestea, deseori îi judecăm pe alții și nu ne dăm seama.Oamenii, de multe ori își dau greu seama de propriile greșeli.

De cele mai multe ori ai judecat o situație fără să știi întreaga poveste. Este foarte important să stai până când știi toate faptele. Este unul dintre cele mai clare motive pentru care nu ar trebui să judecăm alți oameni.Fiecare persoană este diferită de cealaltă.Amintiți-vă că oamenii au un lucru în comun, faptul că sunt diferiți.Dacă nu îți place să faci ceva, nu înseamnă că și alți oameni nu ar trebui să facă acest lucru.Oamenii pot face ceea ce vor, de aceea încetează să mai judeci alți oameni în funcție de preferințele tale.

Înainte de a judeca pe cineva,punete în pielea lor.Este într-adevăr groaznic să fii judecat, dar deseori o facem și altor oameni fără să gândim. Deci, întreabă-te cum te-ai simți dacă ai fi judecat? Este bine să aveți suficientă toleranță. Există mai multe modalități de a te antrena pentru a deveni mai înțelept și mai tolerant. Poate că nu acceptați ce au făcut alți oameni, dar nu vă revine să judecați ce a făcut.Trăiește și lasă-i și pe ceilalți să trăiască. Când cineva a făcut ceva greșit, dar dorește cu adevărat să schimbe acest lucru, oferă-i o a doua șansă.

O să încheiem cu un citat al celebrului scriitor brazilian Paulo Coelho care spune așa: „Nu putem judeca niciodată viața altora, deoarece fiecare persoană cunoaște doar propria durere și renunțare. Deci judecă mai puțin, acceptă mai mult și restabilește-ți fericirea.”

loading...

Add comment