Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ulei-de-caise

Uleiul de caise încetinește procesul de îmbătrânire a pielii

Ceea ce mănânci are mult de contribuit la sănătatea și bunăstarea ta și se reflectă în primul rând pe pielea ta. Acesta este poate unul dintre motivele importante pentru care fructele și alte plante benefice din plante sunt cel mai frecvent încorporate în produsele dumneavoastră preferate de frumusețe și îngrijire a pielii.

De la produse de curățare la exfoliant, probabil ați auzit multe despre acest ingredient minune pentru îngrijirea pielii. Caisele sunt fructe de culoare galbenă și au o formă rotundă, care împărtășește aceeași dulceață ca și pruna. Când este consumat, este plin de beneficii nutritive și pentru sănătate și atunci când este aplicat local, cu siguranță se va dovedi a fi prietenul tău pentru piele. Ambalat cu beta caroten, luteină și zeaxantină, toate care oferă o sursă puternică de antioxidanți, care este esențială pentru a scăpa de radicalii liberi din organism, ceea ce, la rândul său, este bun pentru bunăstarea generală a pielii.

Îmbătrânirea face ca pielea să se subțieze și să se usuce, să-și piardă elasticitatea pe măsură ce producția de colagen și elastină scade, scăderea volumului pe măsură ce tampoanele de grăsime se diminuează și se încrețesc din cauza uzurii vieții și a expunerii la soare.Acestea sunt lucrurile pe care nu le poți controla, dar există totuși lucruri pe care le poți face pentru a influența procesul de îmbătrânire a pielii. Dar lucrul bun este că uleiurile de caise au o mulțime de beneficii anti-îmbătrânire de oferit, deoarece doza lor puternică de vitamina C și E ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Conținutul său de vitamine ajută potențial la producția de colagen, vital în menținerea aspectului tineresc al pielii.Uleiul de caise este bogat în conținut de acizi grași despre care se crede că este util în tratarea inflamațiilor preexistente ale pielii.

Un alt lucru bun este că, conținutul de vitamina C al uleiului de caise poate ajuta împotriva daunelor pielii induse de razele UV prin neutralizarea radicalilor liberi.

Uleiul de caise presat la rece se găsește în comerț la un preț destul de accesibil.Acest ulei are o textură ușoară,pătrunde bine în piele, revitalizează pielea obosită și menține nivelul optim al acesteia.Se păstrează la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

Ei bine, dacă pielea ta este uscată și sensibilă și ești mereu în căutarea unor formulări naturale care să te ajute, atunci uleiul de caise este cu siguranță alegerea potrivită.

loading...

Add comment