Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să controlezi nivelul zahărului din sânge în mod natural

Numărul persoanelor cu diabet zaharat crește rapid și se îndreaptă spre 500 de milioane, ceea ce face ca aceasta să devină o epidemie mondială.

Există două tipuri de diabet:
Diabetul I: cauzat de probleme cu sistemul imunitar, deci nu este prevenit sau curabil. Deoarece majoritatea oamenilor care o dezvoltă au o rudă cu această afecțiune, medicii presupun că poate fi legată de genetică.
Tipul II: De obicei se dezvoltă din cauza obiceiurilor alimentare slabe sau a obezității. Acest tip este vindecător și există modalități naturale de ao inversa și de a o ține sub control.
Una dintre problemele majore atunci cand vine vorba de tratarea diabetului de tip II este ca medicamentele pe care le prescriu medicii au multe efecte secundare, cum ar fi incontinenta, afectarea rinichilor si ficatului si agravarea afectiunii. Ca urmare, mulți oameni aleg să încerce următoarele metode pentru a menține nivelurile de zahăr din sânge într-un mod natural.

1. Scorțișoara.
S-a demonstrat stiintific ca scortisoara ajuta la deschiderea celulelor astfel incat zaharul sa poata intra in ele. Spre deosebire de alte metode naturale pentru menținerea în mod natural a zahărului din sânge, este foarte accesibil și poate fi folosit ca condiment comun. Este disponibil și în capsule.

2. Dieta.
Deoarece diabeții de tip II au prea mult zahăr plutind în sânge, este esențial pentru ei să evite alimente cum ar fi orezul alb, produsele din făină albă și zaharurile rafinate. Toate acestea sunt cunoscute pentru a mări cantitatea suplimentară. Pe de altă parte, ar trebui să crească aportul de carne slabă, fructe proaspete și legume și alimente întregi.

3. Pierderea în greutate.
Creșterea în greutate, în special în jurul abdomenului, este o problemă foarte frecventă la diabetici de tip II. Se întâmplă din cauza incapacității organismului de a folosi insulina în mod corespunzător și de a deschide celulele pentru a absorbi zahărul necesar pentru energie. S-a demonstrat stiintific ca supraponderabilitatea chiar si cu cateva kilograme cauzeaza stres organismului care poate declansa diabetul de tip II sa se dezvolte.

4. Mișcarea.
Orice formă de exerciții, chiar și mersul pe jos, poate ajuta la tratamentul diabetului de tip II, deoarece ajută corpul să ardă în exces de zahăr înainte de a avea șansa de a fi depozitat ca grăsime. În plus, ajută la arderea grăsimilor cauzate de nivelurile ridicate de zahăr din sânge. Pentru rezultate optime, diabetul de tip II ar trebui să urmărească cel puțin o jumătate de oră de mers pe zi, de preferință la puțin timp după ce a luat masa.

loading...

Add comment