Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ceaiul de Gutui reface celulele ficatului, susține funcția stomacului și a pancreasului

Fructele sunt o parte importantă a unei alimentații sănătoase. Ele sunt bogate în substanțe nutritive vitale, care sunt necesare organismului nostru pentru a rămâne sănătoși. În timp ce fructe, cum ar fi mango, portocale, banane, ananas, pepene verde, struguri, mere, etc., sunt mâncate în mod obișnuit de către noi, există anumite fructe pe care majoritatea dintre noi nu le știm. Gutuia este unul dintre acele fructe rare, care sunt încărcate cu substanțe nutritive și vă pot oferi mai multe beneficii pentru sănătate.

Ca majoritatea fructelor, gutuia este bogată în nutrienți precum vitaminele A, B și C, fibre, minerale precum potasiu, cupru, seleniu, zinc, fosfor, calciu, fier și magneziu. Are un conținut scăzut de grăsimi.

În corpul uman există diferite organe care trebuie să funcționeze corect pentru ca el să fie în formă bună, printre care sunt ficatul, stomacul și pancreasul.

Pentru a menține sănătoase toate aceste trei organe s-a descoperit că ceaiul de gutui este foarte bun și are aceste proprietăți. Este un ceai mai puțin obișnuit, de care nu auzi zi de zi. Îl prepari din 20 g de frunze la un litru de apă fierbinte. Lăsați vasul acoperit pentru 15 min. Apoi, începeți să beți câte 2 cțni pe zi, dimineața și seara.

Gutuia și ceaiul de gutuie este un remediu foarte bun pentru stomac.Atunci când ste combinată cu miere, gutuia poate ajuta la tratarea diareei, a colitei, a problemelor intestinale și a constipației. Siropul este, de asemenea, utilizat pentru a trata hemoroizii.

Consumul regulat de ceai de gutuie este benefic pentru cei care suferă de boli hepatice și pancreatice. În China, semințele înmuiate și fierte de gutui sunt folosite pentru a pregăti un jeleu, care poate calma problemele oculare, durerile gâtului și inflamația membranelor mucoase.

Ceaiul de gutui este util și în tratamentul bolilor cardiovasculare, afecțiunilor respiratorii, anemiei și astmului. Consumul regulat poate ajuta și în tratamentul tuberculozei, dizenteriei și insuficienței hepatice.
Uite câte beneficii asupra organismului nostru are ceaiul de gutui.

loading...

Add comment