Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ce se întâmplă cu corpul dvs. dacă stați cu picioarele ridicate 20 de minute în fiecare zi

Ne-am obișnuit să trăim cu viteză maximă și să rămânem în mișcare constantă. De aceea astăzi, mulți oameni apreciază în mod deosebit exerciții eficiente care nu necesită mult efort și timp.De exemplu, am descoperit un exercițiu care vă va ajuta să diminuați oboseala și să vă îmbunătățiți dispoziția în doar 20 de minute pe zi.

1. Alegeți o poziție confortabilă lângă un perete și puneți o pernă sau o salteluță moale sub partea inferioară a spatelui.
2. Ridicați picioarele și întindeți-le de-a lungul peretelui. Mâinile trebuie să fie relaxate de părțile laterale ale corpului.
3. Rămâneți în această poziție timp de 15-20 de minute.

Este important ca hainele dvs. să nu blocheze sau să interfereze cu circulația sângelui. Alegeți să purtați cele mai lejele și confortabile haine. Evident, acest exercițiu de 20 de minute nu pare să fie un exercițiu obișnuit. Este mai mult ca yoga sau o tehnică de relaxare. Cu toate acestea, această distracție are multe beneficii pentru sistemul circulator.

Singura limitare a acestui exercițiu este o leziune recentă sau cronică a picioarelor sau coloanei vertebrale. În plus, mulți începători par să facă următoarele greșeli: întinzându-se prea departe de un perete sau prea aproape de el. Astfel de acțiuni pot duce la tensiunea musculară și pot interfera cu nivelarea coloanei vertebrale. Dacă faceți acest exercițiu în mod regulat, foarte curând veți simți o mulțime de schimbări plăcute în corpul dvs.

1. Sentimentul de greutate pe picioare va dispărea.


Sentimentul de umflare și greutate în picioare este legat de circulația sanguină scăzută. Printre alte motive, acest lucru ar putea fi cauzat de o defecțiune cardiacă sau de rinichi, o greutate în exces sau o dietă nesănătoasă. Desigur, trebuie să determini motivul umflăturii și să o tratezi. Dar acest exercițiu ar putea deveni o adăugare foarte bună la tratamentul principal, deoarece ridicarea picioarelor contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui.

2. Nu mai obosiți când purtați tocuri înalte.


Nimeni nu va contesta faptul că tocurile înalte fac o femeie să arate grozav.Cu toate acestea, dacă vă place să purtați tot timpul acest tip de încălțăminte, aceasta poate să vă distrugă sănătatea. Femeile se simt adesea obosite când poartă tocuri înalte din cauza distribuției greșite a greutății corporale pe care o cauzează. După o zi lungă în pantofi cu toc, ar fi minunat să vă ridicați picioarele pentru o vreme. Când ajungi acasă, scoateți încălțămintea, ridicați-vă picioarele și relaxați-vă.Chestia e că picioarele noastre sunt foarte obosite până la sfârșitul zilei. Ar trebui să le oferiți o odihnă prin schimbarea poziției corpului și îmbunătățirea canalului venos. În plus față de acest exercițiu, puteți, de asemenea, masa ușor picioarele și să faceți un duș cald.

3. Digestia ta se va îmbunătăți.


Exercițiul cu picioarele ridica îmbunătățește digestia. Alimentarea sângelui cu organele interne se îmbunătățește prin drenajul sângelui din picioare. Muschii care sunt responsabili pentru peristaltismul stomacului devin tonifiați. În același timp, creșterea circulației sanguine îmbunătățește activitatea sistemului digestiv. Dacă faceți acest exercițiu regulat, majoritatea substanțelor nutritive pe care le consumați vor fi absorbite rapid.

4. Somnul tău se va îmbunătăți.


Unul dintre motivele insomniei este un sentiment recidivant neplăcut la nivelul picioarelor. Ascensoarele regulate ale picioarelor vă vor ajuta să scăpați de aceste simptome. În plus, creierul va primi mai mult oxigen prin respirația corectă și circulația sanguină îmbunătățită. Somnul vostru va deveni mai profund și mai bun. Starea în această poziție este similară cu o meditație, adică o persoană nu se distrează de probleme minore, păstrând corpul și mintea în pace.

loading...

Add comment