Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Degetul mare este conectat la plămâni și inima. Masandu-vă degetul mare, va puteți curată imediat plămânii și ameliora dificultățile de respirație

Degetul mare este conectat la plămâni și inimă. Masandu-va degetul mare,
vă puteți curăța imediat plămânii și ameliora dificultățile de respirație.

Degetul inelar – Acest deget este asociat cu stomacul și sistemul digestiv. Ajută la tratarea constipației și a altor probleme digestive.

Degetul arătător – Acest deget este conectat direct la intestine și stomac. Masarea degetului arătător ameliorează diareea.

Degetul Mijlociu – Suferiți de somn slab? Masandu-va degetul mijlociu, puteți scăpa de somn prost. Oferă ameliorare de boli și probleme asociate cu pericardul.

Degetul mic – Acest deget ajută la asigurarea unui flux sanguin adecvat în corp. Este foarte util pentru tratamentul migrenelor, durerilor musculare din zona gâtului. Trebuie doar să vă masați degetul pentru a ameliora durerea de cap a migrenei.

Mâinile – aplaudând sau masandu-va împreună vă ajută să vă protejați sănătatea fizică. Palmele sunt conectate la diferiți nervi din corpul nostru și astfel ne ajută să rămânem sănătoși.

Partea posterioară a mâinilor. Este uimitor că poți vindeca afecțiunile spatelui pur și simplu frecându-ți dosul mâinilor. Pentru că spatele tău este conectat la partea din spate a mâinilor tale. Această metodă este foarte eficientă în ameliorarea durerii.

Aceste mici exerciții de masaj vă pot ajuta să rămâneți sănătos. Aceste trucuri sunt cu adevărat uimitoare și bune pentru a scăpa de durerile corpului în mod natural și rapid. Încercați-l astăzi!

Studiile au dovedit că masajul mâinilor accelerează vindecarea și diminuează durerile. Acest gen de terapie se bazează pe un principiu simplu: fiecare organ corespunde unui anumit punct din palmă.

Stimulată, fiecare zonă duce la creşterea capacităţii organismului de vindecare şi de reechilibrare.

3 ponturi pentru un masaj corect

1.În general, masajul se începe de la mâna dreaptă. Fă mişcări circulare în palmă cu degetul mare, până la 5 minute în fiecare zonă.

2.Degetele se masează cu mişcări invers acelor de ceasornic de la bază până sus. Punctul de plecare este zona umerilor, care se găseşte la baza exterioară a degetului mic.

3.După ce ai terminat cu degetele, revino cu aceleaşi mişcări spre mijlocul palmei. De data asta, mişcările trebuie să fie în sensul acelor de ceasornic.

Sursa: sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro

loading...

Add comment