Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
cimbrul

Cimbrul este cunoscut ca fiind cea mai puternică plantă din lume

Cimbrul este o plantă din familia mentei pe care probabil o recunoști din cămara ta de condimente.Poate fi folosit atât uscat cât și proaspăt, pentru preparate precum carne roșie, de pui, pește sau chiar pentru legume.Cimbrul contribuie cu o notă subtilă și savuroasă la diferite feluri de mâncare.

Cimbrul a fost folosit pentru procesul de mumificare în Egiptul antic. Era pus în sicrie pentru trecerea în lumea următoare.Grecii antici foloseau cimbrul ca ingredient al băilor din cauza aromei frumoase a acestei plante.Când cineva „miroase a cimbru”, înseamnă că persoana despre care vorbesc este stilată, rafinată și elegantă.Totodată cimbrul a fost asociat cu curaj încă din cele mai vechi timpuri, deoarece se credea că aduce putere și vitejie.

A fost folosit și pentru prevenirea infecțiilor, de fapt, este încă folosit și acum în popor.Cimbrul este foarte benefic deoarece conține mulți antioxidanți și nutrienți care ajută la îmbunătățirea sănătății inimii și a circulației sângelui. Cimbrul este plin de vitamina C, o vitamina solubila in apa si un antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi din organism.Extractul de cimbru are proprietăți antibacteriene puternice care dezinfectează rănile și abraziunile. Pentru tuse seacă, puteți încerca să frecați ulei esențial de cimbru pe gât și pe nas sau să încercați să beți ceai de cimbru cald și liniștitor.eaiul de cimbru este bun și pentru a ajuta la combaterea paraziților intestinali și pentru a promova un tract digestiv sănătos.Ceaiul are proprietăți antifungice și antibacteriene care luptă împotriva infecțiilor oculare, cum ar fi ochiul roz și conjunctivita.

Puteți încerca ceaiul de cimbru, care vă poate ajuta să vă întăriți sistemul imunitar. Pur și simplu infiltrați-i frunzele în apă fierbinte și lăsați-l să stea aproximativ cinci până la zece minute înainte de a o bea.Pentru cele mai bune rezultate, încercați să consumați cel puțin o cană de ceai în fiecare zi.

Cimbrul este un condiment popular și minunat pe care poate doriți să îl utilizați pentru următorul dvs. fel de mâncare. Având la dispoziție o mulțime de rețete pe care le puteți folosi, vă veți bucura de savoarea pe care o are de oferit. Și cu istoria și faptele sale interesante, cu siguranță îl veți aprecia și mai mult.

loading...

Add comment