Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 exerciții care îți vor transforma corpul în doar 4 săptămâni.

Știai că mișcarea este foarte importantă atât pentru corpul nostru cât și pentru sănătate? Ei bine, noi ți-am pregătit un set de exerciții care îți vor transforma complet corpul în doar 4 săptămâni. Nu va trebui să cheltuiești bani pe sala de fitness sau pe nu știu ce echipamente speciale, tot ce trebuie să faci este să ai voința necesară și să-ți dedici 10 minute pe zi.

Plank sau planșa.
Acest exercițiu lucrează abdomenul, spatele, mușchii fesieri, picioarele și brațele. De asemenea, îmbunătățește postura și tonusul muscular general.

Flotări.
Poziția inițială este o plansă cu brațe drepte. De acolo, coboară cât poți. Asigurați-vă că spatele, pelvisul și picioarele formează o linie dreaptă. Apoi reveniți încet la poziția inițială.
Acest exercițiu va lucra pieptul, brațele și mușchii abdominali.

Mișcări musculare pentru coapse și fese.
Acestea sunt foarte bune pentru șolduri. De asemenea, intareste majoritatea muschilor spatelui, fesierii si talia.

Genoflexiuni.
Aceste exerciții întăresc muchii fesieri, coapsele și gleznele.

Abdomene.
Stați pe spate cu brațele întinse deasupra capului și cu genunchii îndoiți. Ridicați încet corpul superior cu brațele drepte și atingeți degetele de la picioare. Apoi reveniți încet la poziția inițială.Întărește mușchii de bază și arde grăsimile din cauza dinamicii.

Andomen + fese.
Sprijiniți-vă pe mâini și picioare pentru a vă simți tensiunea în spate. Ridicați un picior cât de tare puteți, apoi începeți să coborâți corpul superior fără a ridica călcâiul de pe podea.Acest exercițiu întărește mușchii taliei și fese.

Talie.
Stăm cu fața în jos pe podea cu brațele îndoite la cot și plasate sub cap. Ridicați corpul superior în măsura în care puteți. Rămâi în această poziție o secundă și reveniți încet la poziția inițială. Acest exercițiu tonifică și consolidează mușchii spinării.

Realizați aceste exerciții timp de 4 saptămâni, în ordinea în care noi vi le-am prezentat, alocând timp de execuție 1-2 minute de repetare pentru fiecare în parte și 10 secunde pauză între cele 7 tipuri de exerciții. Cu siguranță veți observa o shcimbare după doar 4 săptămâni.

loading...

Add comment