Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

3 din 5 români suferă de dureri de spate. Iată cele mai bune remedii naturale pentru a scăpa

Durerea de spate este o problemă comună care poate interfera cu munca personală și viața personală. Din fericire, există multe remedii la domiciliu pentru a ajuta la ameliorarea durerilor de spate supărătoare.Durerile de spate inferioare sunt o problemă larg răspândită, provocând mai multă dizabilitate globală decât orice altă afecțiune. Până la 80% dintre adulți vor suferi cel puțin o dată în viața lor de durerile provocate de nervul sciatic.

Valeriana.
Încercați să luați o capsulă de valeriană de 250 de miligrame de patru ori pe zi. Unii oameni de știință susțin că ingredientul activ al acestei plante interacționează cu receptorii din creier pentru a provoca un efect de sedare. Deși sedativele nu sunt recomandate în general, valeriana este mult mai blândă decât orice produs farmaceutic.

Turmericul.
Există dovezi care sugerează că turmericul și ingredientul său activ curcumina pot reduce inflamația. Aceasta se extinde la inflamația care adesea contribuie la dureri de spate sau de gât. În schimb, o combinație de turmeric sau curcumină standardizate combinată cu extract de piper negru este probabil să fie mult mai eficientă.

Comprese calde și reci.
Studiile arată că compresele calde și reci sunt modalități eficiente de a obține alinare de la durerile de spate.Oamenii ar trebui să aibă grijă să nu arda pielea cu gheață sau căldură.

 

Exercițiu pentru a pune mușchii în mișcare.
Poate fi dificil să te ridici și să te miști atunci când durerea de spate lovește. Cu toate acestea, o scurtă plimbare, yoga, exerciții de apă sau o altă activitate cu impact scăzut pot ajuta adesea la calmarea durerilor de spate.Exercițiile fizice pot slăbi mușchii încordați și pot elibera endorfine, care sunt calmante naturale ale creierului.

Somnul suficient.
Lipsa de somn poate afecta, de asemenea, potrivit unui alt studiu.O saltea inconfortabila, perne care au o dimensiune greșită sau pur și simplu poziția de somn inadecvată ar putea declanșa dureri de spate.Cei mai mulți adulți ar trebui să obțină 7 – 9 ore de somn pe noapte.Un confort și alinierea corectă a spatelui este esențială pentru calitatea somnului și evitarea durerilor de spate.

loading...

Add comment