Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu trebuie să alergi după cineva care nu este menit să fie în viața ta.

Întotdeauna mi-am exprimat speranța că vom găsi o cale dacă am încerca suficient de mult. Dacă ne-am lupta destul de mult. Dacă i-am da tot ce aveam. Adică, universul nu onorează asta – dacă doi oameni sunt dispuși să riște atât de mult pentru a fi împreună? Totuși, nu este cazul. Pentru că unele lucruri nu funcționează, chiar dacă crezi din toată inima că ar trebui.Cumva cred că mai există o șansă.Mi-ar plăcea să mă agăț de această idee. Dacă aș face-o, atunci aș putea ajunge din nou la tine, fără ezitare, pentru a aduce acea șansă la viață. Cu toate acestea, tristețea și finalitatea tuturor lucrurilor stau pe pieptul meu ca o greutate. Nu suntem meniți unul pentru celălalt.

Dacă am fi fost, aș fi sacrificat totul atunci când aș avea ocazia. Dacă am fi fost, mi-ai fi spus cum te-ai simțit când avea sens. Dacă am fi, ți-aș fi spus cum m-am simțit, chiar dacă ar însemna să te sperii puțin.Există amintiri și momente în care înțeleg de ce m-am simțit atât de sigur despre noi. Conexiunea noastră autentică, ușurința în care ne-am deschis unul către celălalt, chimia noastră care a făcut ca totul să se simtă ca și cum ar fi un singur foc. Momentele gingașe în care ne-am ținut unul pe celălalt, promisiuni tăcute că într-o zi ne vom da seama de toate.

Îmi amintesc cercurile nesfârșite prin care am mers, cum le-am numit experiențe de învățare în loc de obiceiuri proaste. Am spune întotdeauna că ne vom descurca mai bine în viitor, că am avut toată viața să ne dăm seama de acest lucru. Dar nu pot să-mi petrec restul vieții amețind, chiar dacă este cu tine.Mi-e dor de tine mai mult decât ai putea realiza vreodată. Încă ridic telefonul, gata să-ți trimit mesaje.Încă mă doare când vă văd că postezi ceva pe rețelele de socializare.Mă gândesc la tine mai des decât mi-ar plăcea să recunosc – pentru mine sau pentru oricine altcineva.

Știu că este în regulă să ne lipsim pentru că orice am avut a fost puternic și frumos. A pretinde că nu mi-ar fi dor de tine nu ar fi un serviciu pentru tot ceea ce am trecut. Cu toate acestea, sunt în sfârșit într-un loc în care știu că lipsa ta nu este un semn pentru a încerca din nou. Este un semn că am avut un lucru grozav. Gata, asta e tot. Înțeleg că nu suntem meniți unul pentru celălalt.

loading...

Add comment