Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Gesturile mici facute din inima,ajung acolo unde cuvintele nu vor ajunge niciodată.

Lucrurile mici, fie ele gesturi, acțiuni sau cuvinte sunt numeroasele lucruri mici pe care le facem în fiecare zi și care ne exprimă în mod natural inima. Ele nu sunt rezultatul calculelor sau intențiilor, ci sunt expresii mai degrabă spontane a ceea ce simțim emoționat să facem.Având în vedere natura autentică și spontană a unor astfel de lucruri mici, acestea sunt, de asemenea, cruciale pentru a înțelege pe cineva.Deoarece dragostea este strâns asociată cu fericirea, nu este de mirare că gesturile mici pot provoca o mare bucurie. Fericirea continuă nu provine din realizări grandioase ocazionale, ci din micile lucruri care ne umplu viața de zi cu zi.Gesturile mici facute din inima, ajung acolo unde cuvintele nu vor ajunge niciodata

În aceeași ordine de idei, când iubirea este exprimată în doze mici, dar frecvente, poate indica o iubire mai profundă și continuă și, prin urmare, are un impact continuu și persistent.Când lucrurile mici sunt continue, ele sunt asociate cu o caracteristică stabilă a persoanei – iar în cazul iubirii, aceste gesturi mici și constante sunt percepute pentru a indica și, pe bună dreptate, o iubire profundă, autentică. Lucrurile mărunte înseamnă foarte mult nu pentru că sunt puține, ci pentru că sunt percepute pentru a confirma stări de fapt semnificative.

Gesturile mici facute din inima valorează mai mult decât marile intenții.Aceste acțiuni sunt de fapt destul de mici, dar comunică atât de mult. În cele din urmă, acestea sunt ceea ce alimentează viața și sănătatea relațiilor.Sunt unele dintre cele mai puternice moduri prin care putem hrăni și construi relațiile noastre.Succesele mari sunt create din lucruri mărunte.

Așa că data viitoare te vei afla stresat, singur, supărat sau copleșit – fă un pas înapoi. Privește în sus. Soarele stă întotdeauna ca un tablou pe cerul serii, florile sărind mereu din pământ în cel mai frumos mod după o ploaie proaspătă, prăjiturile mamei par întotdeauna să miroase mai bine în jurul sezonului de sărbători, iar patul tău se va simți întotdeauna ca și cum îți oferă o îmbrățișare caldă după o zi grea.Amintește-ți toate aceste lucruri mici care înseamnă defapt atât de mult!

loading...

Add comment