Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să citești liniile din palmă – cele 7 linii care pot dezvălui secrete despre viața ta.

Nu vă faceți griji dacă vă luptați să vă localizați linia destinului sau orice altă linie importantă. Nu este deloc greu, iar acest articol vă va ajuta cu siguranță.Pentru a începe, explorați liniile majore și unele dintre cele mai cunoscute linii minore, comparând propria palmă.

1.Linia inimii.


Linia începe în partea de jos a degetului mic, spre degetul arătător. Aceasta arată tendința ta de a iubi și de a-ți manifesta afecțiunea. Pe scurt, înseamnă că linia este în raport cu perioada în care ești îndrăgostit. De obicei, linia se oprește în centrul indexului și degetului mijlociu, iar dacă e și cazul tău, te bucuri de stabilitate în dragoste.

Dacă este mai îndepărtată de degetul mic: Lucrezi greu și știi cum să obții ceea ce dorești în dragoste. Poți face față cu ușurință dezamăgirilor și nu lași ca viața ta să depindă de dragoste.

Dacă este mai aproape de degetul mic: Refuzi să îți deschizi inima în fața oricui. Dar odată ce începi să te îndrăgostești, o faci foarte intens.

2.Linia capului.


Acestă linie arată puterea creierului și inspirația. Se spune că are o semnificație majoră pentru modul în care gândești. Acesta arată, de asemenea, o cronologie a vieții tale. Linia Capului e chiar deasupra liniei vieții, între degetul arătător și cel mare.Cu cât aceste două linii se suprapun mai mult, cu atât poți simți mai multă nesiguranță și negativitate. Pe de altă parte, poți avea un sentiment de stabilitate.Dacă ai două sau mai multe linii care au puncte de pornire diferite, aceasta arată că ești extrem de inteligent și adaptabil.

3.Linia vieții.


Linia vieții începe undeva între degetul mare și degetul arătător și curge în jos spre încheietura mâinii. Linia vieții este în general curbată.O linie lungă nu înseamnă că vei trăi mai mult, va afișa însă condițiile de sănătate și schimbarea mediilor în care vei trăi.

Dacă linia este groasă, înseamnă că ești plin de zel, rareori te îmbolnăvești și ai un spirit rezistent.Iar dacă este subțire sau întreruptă, înseamnă că ești mai predispus la stres și te poți confrunta cu probleme de sănătate.

4.Linia destinului.


Linia destinului este adesea descrisă ca o linie dreaptă care împarte palma în două secțiuni, dar nu este neobișnuit să existe o linie destinată arcuită sau curbată. Linia Destinului arată capacitatea minții tale, a scopului și a capacității de a-ți controla propria soartă.

Dacă este îngroșată și dreaptă, viața ta se va dezvolta foarte mult.Dacă este subțire, vei fi foarte dependent.Dacă ai două sau mai multe linii care încep din puncte de pornire diferite, acestea arată că ai un potențial real și că te poți bucura de viață.

5.Linia dragostei.


Liniile de dragoste sunt linii orizontale scurte care se găsesc pe partea mâinii sub roz.Liniile multiple de dragoste indică numărul de relații semnificative pe care le-ați avut sau le veți avea în timpul vieții.

O linie de dragoste care este bifurcată ar putea indica o despărțire a căilor prin divorț sau separare. Liniile mai mici sau slabe care ramifică o linie de dragoste sunt descendenții născuți dintr-o relație.Distanța dintre două linii de dragoste poate spune, de asemenea, o poveste. Spațiile pot indica intervalul de timp care scade între relații.

6.Linia banilor.


Linia Banilor, fiind numită și linia celebrității, este de obicei sub degetul arătător.Cu cât este mai clară linia, cu atât ești mai norocos, atâta timp cât muncești din greu, poți visa mereu să fii bogat.

7.Linia copiilor.


Liniile din palmă care indică copiii din viața dvs. sunt orice linii verticale care se află sub ultimele două degete.Acești copii nu sunt neapărat descendenții tăi biologici, dar ar putea fi nepoți, nepoate sau nepoți, un copil adoptat sau chiar copilul unui vecin pentru care ai preluat un rol matern.

loading...

Add comment