Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Din punct de vedere științific, femeile nu-și pot înlocui prietena cea mai bună cu soțul lor

Potrivit unui studiu , femeile nu pot înlocui prietena cea mai bună, nici măcar cu dragostea lor adevărată.1517 de femei au făcut parte din studiu și mai mult de 50% au susținut că prietenele lor au fost prima lor prioritate și nu soții lor.Există o mulțime de motive pentru care femeile spun că nu pot înlocui prietenele, printre care cele enumerate în studiu au fost:

Femeile simt că pot spune celei mai bune prietene a lor totul, în comparație cu soții lor.Si asta pentru că, ele au spus că prietenele sunt mai bune ascultătoare decât soții.Ele au adăugat, de asemenea, că se simt mai în largul lor cu personalitatea lor, mai degrabă decât a soților.Mulți dintre ele au menționat, de asemenea, că au mult mai multe în comun cu partenerul lor în crimă, adică prietena cea mai bună, în comparație cu partenerul lor de viață.Altele au spus, că prietenele au un simț mai bun al umorului și stau mai bine cu nervii în unele situații, decât soțul lor.

În fine, din moment ce femeile sunt terapeuți născuți, cele mai multe dintre femeile chestionate simt că cea mai bună prietenă a lor oferă sfaturi mai bune decât soții lor.

Robin Dunbar de la Universitatea din Oxford a realizat chiar un studiu pe baza căruia a arătat că femeile ar trebui să iasă mai des împreună cu prietenele lor. Nu este nimic greșit în asta. Studiul a arătat în final că femeile care își văd prietenele de două ori pe săptămână reprezintă cheia pentru a obține fericirea în toate aspectele vieții.Studiul a spus de asemenea că femeile trebuie mai mult decât bărbații să mențină aceste conexiuni cu prietenele.Femeile interacționează mult mai bine vorbind cu prietenele lor și pe de altă parte, se spune că le crește și serotonina și oxitocina, hormonii de bază pentru fericire.

 

loading...

Add comment