Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
familia

Fiecare om ajunge în viață în punctul în care va înțelege că nimic nu este mai important decât familia

Familia este importantă pentru că oferă dragoste, sprijin și un cadru de valori fiecăruia dintre membrii săi. Membrii familiei se învață unii pe alții, se servesc unii pe alții și împărtășesc bucuriile și necazurile vieții. Familiile oferă un cadru pentru creșterea personală. Familia este cea mai importantă influență în viața unui copil.Ca elemente de bază și esențiale ale societăților, familiile au un rol crucial în dezvoltarea socială. Poartă responsabilitatea principală pentru educația și socializarea copiilor, precum și pentru insuflarea valorilor de cetățenie și apartenență în societate.

În vremuri bune sau rele, familiile pot oferi afecțiunea și încurajarea de care o persoană are nevoie pentru a se mulțumi. Poate fi dificil să găsești prieteni sau un scop la vârsta adultă. Dacă o persoană are o familie puternică, va putea întotdeauna să găsească dragostea și sprijinul de care are nevoie.

De multe ori sunt lucruri cărora le acordăm o atenție ridicată și încep să ne distragă de la cele mai importante lucruri din viață.Totuși, fiecare dintre noi vom înțelege la un moment dat, că nimic nu este mai important în viață decât familia.Așa că, reamintește-ți constant: „Nu este nimic mai important decât familia mea”.Atunci când ești tentat să verifici e-mailul de la serviciu seara, spune-ți: „Nu este nimic mai important decât familia mea”.Când ești tentat să lucrezi până târziu, spune-ți: „Nu este nimic mai important decât familia mea”.Când începi să crezi că ești prea important pentru o sâmbătă dimineață relaxantă cu copiii tăi, spune-ți: „Nu este nimic mai important decât familia mea”.Munca ta nu este mai importantă decât familia ta. Salariul tău nu este mai important decât familia ta. Contul tău de socializare nu este mai important decât familia ta.

Familia este cel mai important lucru în viața fiecăruia. Și aici nu vorbim doar despre familia biologică, ci și despre prietenii apropiați pe care îi numim frați și surori și noua familie creată alături de partener și copii.Familia ta te susține emoțional și social, oferindu-ți înțelepciune, ajutor și experiență.Prietenii spun că sunt mereu acolo pentru tine, dar nu sunt întotdeauna. Uneori îți vor spune doar să treci peste asta și să te lase în pace, fără ajutor sau sfat. Nici prietenii nu vă pot oferi toată înțelepciunea de care aveți nevoie, în timp ce familia dvs. poate. Familia ta va oferi înțelepciunea și ajutorul de care aveți nevoie. Înțelepciunea pe care o dobândești în timpul vieții tale va trebui să o transmiți mai departe copiilor și nepoților tăi și să fii alături de ei atunci când au nevoie de cineva, pentru că aproape întotdeauna au nevoie de tine mai mult decât de prietenii lor în situații dificile.

loading...

Add comment