Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În relație femeia are nevoie de aceste 6 lucruri mici,dar extrem de importante

Când vine vorba de ceea ce au nevoie femeile într-o relație, bărbații și femeile se află într-un impas emoțional.Simțim că lipsește ceva în relațiile noastre. Majoritatea bărbaților moderni nu sunt capabili să reușească pe deplin să mulțumească o femeie, iar de aceea femeile nu se deschid pe deplin bărbaților lor.Femeile nu se deschid pentru că bărbații nu le oferă ceea ce au nevoie. Femeile se simt dezamăgite și supărate.Din fericire, puteți învăța instrumentele potrivite pentru a vă putea face femeia fericită într-o relație.Faceți-vă timp pentru a citi aceste 6 lucruri mici,dar extrem de importante de care o femeie care nevoie într-o relație.

 1. Iubire.
  Când femeile se simt iubite, se relaxează și se deschid către bărbați. Iubirea este extrem de importantă într-o relație.Nu te simți iubit este subtextul fiecărui argument pe care îl ai tu și partenerul tău.Dacă este nemulțumită că ieși cu prietenii tăi sau dacă este supărată de ziua ei la serviciu sau îți răspunde doar cu scurte fragmente de propoziții, atunci este probabil din cauză că nu se simte suficient de iubită.
 2. Siguranță.
  Încă de la o vârstă fragedă se desfășoară un război împotriva stimei de sine, sexualității și siguranței femeilor. Ele trebuie să aibă un spațiu sigur în care să simtă că pot avea încredere în partenerii lor.Vrea să aibă încredere în puterea ta. Vrea să simtă că poți să te descurci cu orice îți arată. Mai ales lucrurile mai vulnerabile.Vrea să simtă că tu nu o vei judeca dacă cere ceva riscat. Vrea să știe că nu te vei prăbuși în înfrângere dacă îți va spune să faci asta „în acest fel”.
 3. Apreciere.
  A-ți aduce un pahar cu apă sau a-ți înmâna o telecomandă sunt doar lucruri mici, care înseamnă mult într-o relație.Nu-i spuneți că este normal dacă face asta. Lucrul este că trebuie să meritați toate acestea. Așadar, nu o lua de la sine și arată-i ce înseamnă cu adevărat pentru tine.Femeia trebuie să se simtă apreciată chiar și pentru aceste lucruri mici.Spune-i că apreciezi ceea ce aduce ea în viața ta. Arată-i cât de mult înseamnă pentru tine.
 4. Libertate.
  Ceea ce femeile au cea mai mare nevoie într-o relație este libertatea.Nu vă puteți aștepta ca doamna dvs. să fie mulțumită și iubită dacă nu o lăsați să meargă cu prietenele în oraș.Nu trebuie să iasă cu fetele pentru a face lucruri „obraznice”. Vă poate înșela în fiecare secundă când nu sunteți în preajmă.Arată-i că ai încredere în ea. Crede-mă – este cheia unei relații fericite.
 5. Comunicare.
  O femeie îli dorește o relație unde să aibă cu cine să comunice.Ele simt nevoia sa vorbeasca si sa fie ascultate in legatura cu toate aspectele vietii, nu conteaza cat de banale le-ar percepe barbatii. Nu caută neapărat soluția la un bărbat, ci dorește să audă că le pasă și să le înțeleagă.Pur si simplu, uneori au nevoie sa auda doar un “Multumesc ca mi-ai spus asta” sau “Imi pare rau ca s-a intamplat asa”.
 6. Sinceritate.
  Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri în fiecare relație. Femeile vor ca bărbații lor să fie sinceri cu ele.Iar dacă nu o mai iubești, spune-i ce simți cu adevărat și dă-i drumul. Nu o minți vreodată că totul este bine de dragul copiilor tăi.Copiii trebuie să trăiască într-o familie sănătoasă.
loading...

Add comment