Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
rugaciune-pentru-pace

În aceste momente grele un gând bun și o rugăciune către bunul Dumnezeu, să vegheze asupra păcii din lume.

Pacea mondială, sau pacea pe Pământ, este conceptul unei stări ideale de fericire, libertate între toți oamenii și națiunile planetei.Cu toții ne dorim pacea în lume.Pacea mondială este o idee de non-violență planetară prin care națiunile cooperează de bunăvoie, fie voluntar, fie în virtutea unui sistem de guvernare care previne războiul. Lumea noastră este plină de război și ceartă, părând să apară un conflict după altul, dar ne putem întoarce oricând la Dumnezeu pentru a ne schimba situația.Iată în continuare o rugăciune pentru pacea în lume, rostită în aceste momente grele.

Mă rog nu ca cineva îndepărtat și îndepărtat, ci ca cineva aproape de mine, aproape de noi, chiar și în mijlocul haosului. Nu trebuie să strig pentru a-ți atrage atenția. Ești suficient de aproape ca să-mi auzi șoaptele întrerupte. Indiferent cât de puternic sau slab mă simt, indiferent cât de multă sau cât de puțină credință pot avea, voi începe prin a șopti asta:

Tu ești conducătorul suveran, mișcatorul munților, învingătorul victoriilor imposibile. Tu ești Domnul asupra cutremurelor și tsunami-urilor, asupra națiunilor aflate în frământări și comploturi teroriste, asupra copiilor înfometați și asupra refugiaților și prizonierilor care fug, torturați pentru credința lor. Ai stricat cerul cu stele și ai pus pământul să se rotească ca un vârf. Tu deții totul, controlezi totul. Mâna ta permite fiecărei minți să gândească și învață fiecare inimă să bată. Nu există nimic ce nu poți face. Așa că mă rog, deși pare imposibil:Dă-ne pace.

Doamne Isuse, Tu ai venit ca lumea să cunoască pacea pe care ai trăit-o cu Tatăl în veci. Totuși, Tu ne-ai învățat că în această viață vor fi războaie și zvonuri de războaie. Națiunile se vor ridica împotriva națiunilor pe măsură ce violența se desfășoară în lume. Totuși, prin Tine, lumea poate fi mântuită. Doamne, trimite duhul Tău în inimile tuturor oamenilor, ca lumea să cunoască adevărata pace prin îndurarea Ta din belșug.Dă-ne pace făcându-ne agenți ai păcii.Amin.

Toată lumea își dorește pacea.Nu numai că există întotdeauna o modalitate mai bună de a rezolva conflictul decât a crea război, luptă și suferință pentru cetățeni, dar și conflictul creează multă instabilitate și frică în zonele în care se întâmplă.E plin de consecințe precum lipsa hranei și a apei, dificultăți economice, o pierdere a unui număr mare de oameni printre mulți și multe alte lucruri de acest fel.

loading...

Add comment