Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O relație rezistă doar atunci când amândoi luptă pentru ea

Una dintre cele mai comune întrebări din zilele noastre este „cum faci să reziste o relație”.Dacă rata națională a divorțului se ridică aproape de 50 la sută, este normal ca oamenii să se întreabe cum pot face o relație să dureze.
A fi într-o relație serioasă sau într-o căsnicie este unul dintre cele mai cool lucruri din viață. A avea cel mai bun prieten pentru totdeauna, cu care puteți vorbi amândoi despre orice, să vă sărutați și să vă înghesuiți tot timpul este destul de grozav.

Dacă te afli într-o relație nouă și crezi că s-ar putea să fi găsit persoana cu care vrei să fii pentru totdeauna, s-ar putea să te întrebi dacă poți face ceva pentru a-ți menține relația sănătoasă, fericită și durabilă pe termen lung.Dar, trebuie să știi că o relație rezistă doar atunci când amândoi luptă pentru ea.Arătându-i partenerului iubire și acceptare necondiționată, te vei asigura că se simte excelent cu tine și nu va dori niciodată să te lase să pleci.

Oferă-i spațiu.Credem că o relație sănătoasă înseamnă că facem totul cu partenerul.O relație bună ar trebui să aibă mult timp împreună, desigur, dar ar trebui, de asemenea, să lase spațiu pentru ca fiecare persoană din relație să continue să fie propria persoană individuală.Oferind partenerului tău spațiu fără tine, cu încredere și respect, va fi pentru ei un suflu de aer curat. Îți va menține relația puternică pe parcursul lung, așa că vor să fie cu tine pentru totdeauna.

Nu contează dacă partenerul tău îndeplinește aceleași sarcini gospodărești în fiecare zi sau dacă au făcut doar ceva cu adevărat special pentru tine, un simplu „mulțumesc” este întotdeauna bine venit. Este frumos să-i reamintiți partenerului că vedeți contribuțiile și le apreciați.

Fiecare relație are ascensiunile și coborâșurile sale, dar pentru a supraviețui punctelor scăzute și mai bine,ambii parteneri trebuie să fie la bord cu schimbări și compromisuri izbitoare. Amintiți-vă: fiecare relație este ca o stradă cu două sensuri, ceea ce înseamnă că probabil nu va funcționa dacă efortul vine doar dintr-o direcție.Concluzia este că doar tu poți ști dacă o relație merită lupta.Cel mai important, rețineți că, dacă veți lupta pentru relație, meritați un partener care este dispus să lupte cot la cot cu dvs.

loading...

Add comment