Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu renunța la tine,renunță la oamenii care îți fac rău.

Cu toții avem în viața noastră persoane speciale, fără care credem că nu am putea trăi niciodată.Dar întâlnim cu toții și străini, care se îndreaptă a fi prieteni, dar care la un moment dat ne dezamăgesc și încearcă să ne facă rău.Ce este frumos în toate aceste relații este că acești oameni pe care îi întâlnim toți adaugă experienței de învățare a vieții.

Dar un lucru legat de aceste relații frumoase este că, în cele mai multe cazuri, oamenii pleacă. Indiferent dacă persoana respectivă este cea mai bună prietenă din întreaga lume, sau un străin pe care îl ajuți într-un supermarket, trebuie să ne amintim că persoana care intră în viața ta este întotdeauna temporară și nu este garantată să rămână.Din experiența mea de pierdere, mă doare și s-ar putea să simți că singura persoană pe care o poți învinovăți este tu însuți. Poate a fost ceva ce ai spus sau ai făcut sau poate dacă ai fi spus altceva în loc să reacționezi într-un alt mod, poate acea persoană ar putea fi încă aici. Și aici greșim. Trebuie să încetăm să ne învinovățim pentru oamenii care ies din viața noastră. Și în același timp să renunțăm la oamenii care ne fac rău.

Da, cel mai ușor este să dăm vina pe noi, dar asta nu ajută, ci doar rău mai mult.Trebuie să ne amintim că, dacă o persoană pleacă, aceasta este alegerea lor. Viața are un plan pentru toată lumea și fiecare persoană care intră și iese din viața celuilalt își servește scopul.Poate că șederea unei persoane în viața alteia este mai lungă decât cea a alteia. Este în regulă. Pierderea cuiva importantă vă poate duce și la oameni noi; cu noi povești și emoție de a vă împărtăși și în viața voastră. Trebuie să începem să acceptăm că oamenii vor pleca și să renunțăm la cei care ne fac rău.Și nu este o pierdere. Este doar planul vieții pentru noi.

Niciodată să nu îți pierzi speranța. Toate lucrurile funcționează spre binele tău. Într-o zi, vei privi înapoi la tot ceea ce ai trecut și îi vei mulțumi lui Dumnezeu pentru asta.Amintiți-vă întotdeauna că sunteți cel care alege cum veți merge mai departe și veți continua să încercați. Refuzând să renunți la tine și continuând să depui tot efortul, succesul va veni în cele din urmă.

loading...

Add comment