Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Respectul pentru părinți vă poate oferi multe lucruri

Ar trebui să-ți respecți mereu și pentru totdeauna părinții. Nu există spațiu pentru „de ce” în această propoziție. De ce să-ți respecți părinții? Asta pentru că merită și pentru că îi vei respecta dacă ai un creier și o inimă.Părinții tăi te-au pus întotdeauna pe tine pe primul loc, înaintea fericirii lor.Ar trebui să îi respecti pentru că te-au învățat să mergi și pentru că ai făcut primii pași ținându-te de degetele lor. Există nenumărate lucruri pe care le-au făcut pentru tine și nu vei putea niciodată să-i plătești pentru favorurile lor.Dacă îți respecți părinții, la rândul lor, copiii tăi te vor respecta pe tine.Există mii de motive pentru a-ți respecta părinții, dar câteva sunt foarte importante.

Deoarece Domnul însuși nu poate trăi pe pământ, el a creat părinți. Părinții sunt un dar de la Dumnezeu pe această planetă în care trăim.Este chiar afirmat în unele religii să vă venerați părinții și să-i tratați ca pe zei. Pentru că ei au grijă de noi în felul în care face Dumnezeu. De asemenea, ei sunt motivul pentru care respirăm și puterea de a da viață este echivalentă cu cea a unui Dumnezeu.Deoarece mama și tatăl tău sunt comparabile cu Dumnezeu, ar trebui să-i respecți și să îi onorezi.A-ți respecta părinții este datoria ta. Dumnezeu vă poruncește să vă respectați părinții. Indiferent de religia pe care o urmezi și oricare ar fi Dumnezeu pe care îl închini, toți te învață să-ți respecți părinții.

Părinții tăi sunt singurii care te vor iubi mereu. Nimeni pe această lume nu te va iubi mai mult decât ei. Alții ar putea pretinde că te iubesc, s-ar putea să crezi că prietenii tăi o fac, dar s-ar putea să fie falsi.Dar mama și tatăl tău te iubesc necondiționat.Dragostea dintre voi părinți este cel mai bun lucru din lume și nu există nimic mai presus de iubirea lor. Ei te binecuvântează mereu și se roagă pentru viitorul tău mai bun și nu se îngrijorează niciodată de ei înșiși. Respectă-i atât timp cât îi ai lângă tine.

Părinții te vor învăța întotdeauna ceea ce trebuie.Ei fac acest lucru, pentru că știu ce este corect și greșit, pentru că știu lumea mai mult decât tine.Sunt cei care te învață diferența dintre rău și bine.Ei te învață atât de mult încât, la un moment dat, poți să te decizi singur despre toate lucrurile din viața ta. Respectă-i pentru că ei te-au învățat.

Părinții sunt acei oameni care v-au adus în această lume. Din cauza lor existați. Existența ta este un cadou al părinților tăi. Ar trebui să respecți faptul că mama și tatăl tău sunt acei oameni care ți-au dat viață. Viața este atât de frumoasă și o experiență minunată. Trebuie să le mulțumiți părinților pentru această viață minunată și să le oferiți mult respect.

loading...

Add comment