Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia înțeleaptă:5 lucruri pentru care nu își asumă responsabilitatea.

O femeie înțeleaptă este cea care este responsabilă de construirea unui cămin,de bunăstarea familiei și de multe alte lucruri. Înțelepciunea se dobândește în timp, toate alegerile pe care le facem, fie ca sunt bune sau mai puțin bune, aduc cu ele consecințe, dacă ți le asumi, înseamnă că ai înțeles lecția, asa devii mai înțelept.Dar, totuși sunt lucruri pentru care ea nu își asumă responsabilitatea.Iată în continuate 5 lucruri pentru care o femeie înțeleaptă nu își asumă responsabilitatea.

 1. Ea urmează regula:Nu datorez nimic, nimănui.
  Îmi place când bărbații vorbesc despre felul în care femeile pretind întotdeauna că sunt victime sau sexul slab.Ceea ce nu este deloc corect.O femeie naște, își crește copiii, apoi îi învață să „zboare” singuri.Femeia înțeleaptă acceptă decizia copiilor, deoarece la fel cum ea iubește independență, ea nu le va dicta viața copiilor ei.O femeie înțeleaptă dacă mai e și mama,uita de sine pentru binele celor dragi, dar nu le controlează viața.Ea le va permite copiilor să obțină propria lor experiență de viață și îi va susține în orice situație.
 2. Femeia înțeleaptă nu-și asumă responsabilitatea pentru fericirea altor oameni, prieteni, colegi.
  Așadar, ceea ce mi se pare interesant, este cât de mulți oameni se luptă nu numai să își găsească propria fericire, ci să o găsească și pentru toți cei din jurul lor.Femeia înțeleaptă preferă să-și găsească singură fericirea, decât altora, deoarece uneori și binele poate fi perceput rău de cei din jur.
 3. Femeia înțeleaptă nu-și asumă responsabilitatea pentru greșelile bărbatului sau soțului ei.
  O femeie înțeleaptă nu-și va asuma responsabilitatea nici măcar pentru soțul ei.Dacă el este în căutarea unui loc de muncă, ea nu va mișca un deget pentru a-i găsi, deoarece consideră că este responsabilitatea lui.Ea nu va lua decizii în locul soțului ei și nici nu-și va asuma responsabilitatea pentru deciziile lui.Ea își dorește bunăstarea familiei.
 4. Femeia înțeleaptă nu-și asumă responsabilitatea pentru infidelitatea partenerului.
  Dacă ați fost înșelat, primul vostru impuls poate fi să încercați să vă dați seama cum nu ați reușit să vă satisfaceți nevoile partenerului, cu ce ați greșit sau unde.Ei bine, adevărul este că a fost decizia lor de a înșela.Tu nu ai cerut-o.Femeia înțeleaptă înțelege acest lucru și nu-și asumă responsabilitatea pentru infidelitatea partenerului.Dacă există un partener care învinovățește în mod constant celălalt partener pentru lucruri, este mai bine să lași în urmă acea relație.
 5. Femeia înțeleaptă nu-și asumă responsabilitatea pentru suferințele celor dragi.
  Ea își asumă responsabilitatea pentru viața ei, merge pe calea ei și încearcă să-și găsească fericirea de fiecare dată, fără a aduce suferință celor dragi.
loading...

Add comment