Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când totul pare pierdut,Dumnezeu vine cu cele mai bune soluții

Te confrunți cu o situație aparent imposibilă? Ceea ce-i ceri lui Dumnezeu pare să nu se întâmple? Poate că te simți complet prins, acoperit și copleșit, fără nicio soluție la vedere. Poate vă confruntați cu o provocare în care nu există nicio ieșire.Sau, inima ta este grea, fără îndoială, deoarece nu îți poți da seama ce să faci în continuare.Te întrebi adesea: „Cum se pot schimba lucrurile în bine?”

Astăzi, indiferent de provocările pe care le întâlnești, nu-ți fie frică, stai ferm și mergi mai departe. Ai venit prea departe ca să te întorci și să renunți.Ai încredere în Dumnezeu, întrucât el este cel atotputernic. El este cel care îți va călăuzi calea.Dumnezeu este puterea ta.Ai încredere în Dumnezeu, chiar dacă momentan lucrurile nu au un sens complet pentru tine. Caută-l pe Dumnezeu sincer în rugăciune. Continuă să speri, să crezi și să continui. Nu există niciun obstacol prea mare pentru ca Dumnezeu să se întoarcă pentru binele tău.

Odată, un adolescent a întrebat o mamă de trei ani: „De ce îți iubești copiii?” Instantaneu, mama a răspuns: „Pentru că sunt ai mei”. De aceea, Dumnezeu ne iubește pe fiecare dintre noi.Pentru că suntem a lui.Așa că privește cu îndrăzneală, cu speranță și încredere spre viitor. În fiecare zi, așteaptă tot ce este mai bun de la Dumnezeu.Dumnezeu are un plan pentru tine și face o minune în mijlocul celei mai mari provocări a tale. Când totul pare pierdut,Dumnezeu vine cu cele mai bune soluții.Victoriile urmează, cu mai multă dragoste, mai multe bucurii și mai multe binecuvântări.

Dumnezeu va găsi o cale acolo unde pare că nu există nicio cale.El lucrează în moduri pe care nu le putem vedea.El va face un drum pentru tine.El va fi ghidul tău.De aceea trebuie să-ți pui credința în el.Cu dragoste și putere,pentru fiecare zi nouă, el va face un drum.Dumnezeu poate schimba situații imposibile. El se mișcă uneori în mod misterios, dar va oferi ceea ce aveți nevoie în moduri miraculoase. Și va fi mult mai bine decât vă puteți imagina vreodată.Nimic nu este imposibil cu El.

loading...

Add comment