Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Leacul ANTICANCER a părintelui Elefterie – ‘’medicul fără bisturiu’’

Părintele arhimandrit Elefterie, ctitorul Mănăstirii Dervent din Constanţa, era cunoscut pentru sfaturile pentru remediile naturiste pe care le recomandă enoriaşilor.

Se spune că părintele Elefterie a fost dus, la trei ani, paralizat la Dervent, unde se afla’’Crucea de leac’’, o troiţă cu puteri tămăduitoare. A dormit lângă ea, iar a doua zi s-a trezit vindecat.

‘’Medicul fără bisturiu’’
Părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent a urmat Facultatea de Medicină în Grecia şi a studiat tratamentele naturiste, devenind, în timp, ‘’medicul fără bisturiu’’, despre care se spunea că vindecă aproape orice. A încetat din viaţă la 90 de ani, însă leacurile sale continuă să fie transmise şi folosite cu mare succes şi în prezent. Dovadă stă şi o reţetă pentru prevenirea şi combaterea bolilor, inclusiv a cancerului în stadii incipiente, remediu care a devenit popular datorită efectelor confirmate de cei care l-au încercat.

Reţeta pentru imunitate/anticancer a călugărului Elefterie
Ingrediente:
4 grame de lăptişor de matcă;
1,5 kilograme de miere naturală de salcâm;
300 de grame de polen măcinat;
150 de grame de tinctură de propolis;
200 de mililitri de ser fiziologic.

Mod de preparare şi administrare:
Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider.

Pentru imunitate, pentru prevenirea cancarului sau ca adjuvant în boală canceroasă, din pastă rezultată se ia 1 lingură dimineaţa şi 1 lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură.
De ce este eficient?
Amestecul care are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor boli degenerative, printre care şi cancerul. Ingredientele din reţetă au rolul de a stimula sistemul imunitar. Primele semne vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Potrivit specialiştilor, după tratamentele de chimioterapie şi radioterapie, pacientul acuză oboseală cronică. Acest tratament are capacitatea de a-i reda pacientului pofta de viaţă, energia de care are nevoie, pentru a diminua senzaţia de oboseală cronică. Amestecul mai poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor bolilor cardiovasculare, hepatice şi renale.

Precauții
Înainte de a se începe o astfel de cură în boala canceroasă deja instalată se recomandă sfatul unui specialist, deoarece fiecare organism reacţionează diferit.

Sursa: https://topremediinaturiste.ro/leacul-anticancer-parintelui-elefterie-medicul-fara-bisturiu/

loading...

Add comment