Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 lucruri pe care le vei regreta la bătrânețe

Probabil că mulți dintre noi vom ajunge la bătrânețe și vom regreta că nu am apucat să facem diferite lucruri care ne-am fi dorit să le facem. Din păcate, timpul nostru este limitat, nu ducem o viață veșnică și din această cauză, uneori simțim nevoia poate sa facem anumite lucruri care nu le-am mai făcut până acum sau vom regreta că nu am apucat să le facem. Iată câteva lucruri pe care majoritatea oamenilor le regretă la bătrânețe.

1. Nu ai călătorit destul atunci când ai avut ocazia.
Iar acest lucru, îl vei realiza destul de târziu, la bătrânețe, de aceea trebuie să profiți din timp de toate aceste frumuseți ale vieții.

2. Ai stat prea multă într-o relație care defapt nu funcționa așa cum îți doreai. Peste ani si ani vei regreta acest fapt și atunci îți vei da seama că ai irosit în zadar niște sentimente frumoase.

3. Ți-a păsat prea mult de părerea altora.
Din păcate, mulți dintre noi ne găndim uneori mai mult la ce cred sau ce gândesc alții despre noi, ceea ce nu este deloc bine.

4. Nu ai spus întotdeauna când ai simțit „Te iubesc” de frică…
De multe ori ne este teamă să ne exprimăm sentimentele prin cuvinte, de frică să nu fim răniți. La bătrânețe, poate că unii dintre noi vom regreta acest lucru, deoarece nu ai spus atunci când ai simțit acest lucru și ai ascuns de teamă.

5. Ai muncit prea mult.
Te-ai gândit că trebuie să îți poți întreține familia sau să-i ajuți să-ți permită și ei aceleași lucruri ca cei din jur și atunci ai dat tot din tine și ai petrecut foarte mult timp muncind.

6. Nu ai petrecut destul timp cu copiii tăi sau nu te-ai jucat destul cu ei.
Timpul petrecut cu cei dragi este cel mai de preț, deoarece nu te mai poți de multe ori în timp să poți recupera acest lucru.

7. Nu ai petrecut timp suficient cu părinții tăi.
Acesta este cel mai de preț timp din viața unui om. Timpul petrecut alături de părinții săi. Deoarece, uneori va fi prea târziu să mai poți petrece timp cu ei, deși ți-ai dori din tot sufletul acest lucru, pentru că, la fel ca noi, nici ei nu sunt nemuritori.

8. Nu ai riscat destul.
În viață uneori merită să și riști, de aceea atunci când ai ocazia fă acest lucru, deoarece va fi un efort prea mare atunci când vei îmbătrâni si te vei gândi la asta.

9. Nu ai renunțat la un loc de muncă care nu îți plăcea.
De multe ori, din lipsa banilor, faci sacrificii și mergi zi de zi la muncă cu gândul că trebuie să-ți plătești facturile, ratele la bancă sau consumul la casă. Iar la bătrânețe te vei trezi într-o zi și te vei gândi și vei regreta că ți-ai petrecut zeci de ani făcând ceva ce nu-ți plăcea.

10. Nu ai realizat cât de frumoasă/frumos ești.
Prea multe persoane îți petrec în ziua de azi tinerețea fiind complexate și nemultumite de modul in care arata. Realitatea este, însă, alta. Toată lumea este frumoasa în felul ei.

loading...

Add comment