Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce câinii trăiesc mai puțin decât omul.Explicația unui copil de 6 ani va impresiona orice iubitor de animale.

Un copil de doar șase ani a explicat de ce câinii trăiesc mult mai puțin decât oamenii. Iar răspunsul va impresiona cu siguranță orice iubitor de animale.

Într-o zi, proprietarii unui lup irlandez de zece ani, pe nume Belker au chemat medicul veternar pentru a-l examina pe acesta.Aceștia aveau un băiețel de 6 ani, pe nume Shane.Veterinarul s-a uitat la Belker și a constatat că acesta suferea de cancer și că era pe moarte.Totodată i-a spus și familiei că nu mai poate face nimic pentru acesta și le-a recomandat să apeleze la procedura de eutanasiere pentru bătrânul câine din casa lor.Ron și Lisa au fost de acord cu ideea medicului și s-au gândit că ar fi bine ca Shane de șase ani să monitorizeze procedura.S-au gândit că Shane ar putea învăța ceva din această experiență.

A doua zi, urma să aibă lor procedura de eutanasiere.Shane părea atât de calm chiar dacă mângâia câinele bătrân pentru ultima dată. După câteva minute, Belker a murit liniștit în urma injecției, în timp ce mânuțele copilului îl mângâiau cu grijă.B ăiețelul părea să accepte trecerea lui Belker în lumea cealaltă.Familia a încercat să-i explice o vreme după moartea lui Belker, că viața câinilor este mai scurtă decât viața umană.Shane i-a ascultat în liniște și le-a răspuns:„Știu de ce.”

Băiatul a spus atunci:„Oamenii se nasc și trăiesc mult ca să învețe cum să trăiască o viață bună – iubind pe toată lumea tot timpul și fiind buni, nu? Ei bine, câinii știu deja cum să o facă, așa că nu ar trebui să rămână pe Pământ atâta timp cât noi.”

Câinele trăiește simplu, te iubește tare și cu generozitate și are grijă de tine tot timpul.El aleargă să te întâmpine de fiecare dată când vi acasă, nu ratează niciodată ocazia de a ieși la plimbare, el încearcă să te înveseleacă de fiecare dată când ești trist, este atent la toate stările tare și cel mai important, te iubește necondiționat.De aceea, ofera-i și tu dragostea neconditionata. Atunci cand un caine isi iubeste stapanul o face în cel mai sincer mod posibil.

loading...

Add comment