Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Ar trebui să-mi iubesc soția la fel cum aș vrea ca fiica mea să fie iubită.” Lucruri pe care orice tată de fată trebuie să și le amintească.

Legătura dintre tați și fiice este atât de puternică, încât determină călătoria unei fete către viața adultă. Cercetările spun că, copiii care au avut un tată iubitor, au șanse mai mari de a fi siguri emoțional, mai activi social și încrezători în sine. Părinții își modelează viitorul fiicei lor în multe feluri, așa că ar trebui să fie foarte atenți și să depună mult efort pentru a-și crește fetele prețioase.Suntem 100% siguri că fiicele și tații au o legătură specială care nu poate fi ruptă și niciun alt bărbat nu poate influența viața unei fete într-un mod atât de grozav.

Un tată oferă un exemplu despre modul în care fiica sa ar trebui să fie tratată de bărbați.


Relațiile dintre soț și soție acționează ca un exemplu și modelează atitudinea unei fiice față de ceea ce poate aștepta de la un bărbat. Un tată ar trebui să-și arate respectul față de soția sa și să-și amintească că ar trebui să o iubească la fel de mult pe cât își dorește ca fiica lui să fie iubită într-o zi. Nu ar trebui să-i fie frică să-și exprime sentimentele și să arate că fiica lui nu ar trebui să se mulțumească cu mai puțin decât merită.

Un tată ar trebui să dea toată dragostea pe care o are fiicei sale.


Fiecare femeie este fetița tatălui ei adânc în inima ei, așa că un tată nu ar trebui să se teamă să arate că fiica lui înseamnă lumea pentru el. O fiică va avea nevoie de toată acea iubire pentru a-și construi respectul de sine și pentru a-și da seama că este demnă de a fi iubită. Poate simți o îndoială de sine pe măsură ce crește, dar iubirea unui tată îi va oferi întotdeauna puterea de a zdrobi orice obstacole apar în calea ei. Nimeni nu poate înlocui un tată și nimeni nu o va face vreodată, așa că ar trebui să profite la maximum de rolul său de tată.

Este important să-i spui că este frumoasă atât la interior, cât și la exterior.


Fetele se îndoiesc atât de mult în viața lor. Influența din partea semenilor lor, a rețelelor de socializare și a standardelor de frumusețe de neatins poate face ca aceștia să se compare cu alți oameni și să le crească șansele de a avea probleme cu respectul de sine. Părinții ar trebui să se laude și să le reamintească fiicelor cât de frumoase sunt și să le facă să înțeleagă că sunt mai mult decât o simplă față . Este în puterea lor să nu-i lase pe ceilalți să-și strice încrederea și să se asigure că au suficientă credință în ei înșiși.

Are nevoie ca tatăl ei să fie mereu alături.


Oricât de mare ar părea o fiică, va avea întotdeauna nevoie de dragostea și sprijinul necondiționat al tatălui ei. Vrea să știe că tatăl ei va fi acolo ținându-o de mâna, indiferent ce face. Desigur, va învăța făcând propriile greșeli și un tată nu o poate proteja de asta. Dar va avea nevoie de tatăl ei pentru a o ridica atunci când se va simți ca o mizerie și să-i arate că nimic nu poate rupe dragostea lui pentru ea.

Vrea ca tatăl ei să asculte ce are de spus.


Indiferent de vârstă, o fiică vrea să fie auzită și înțeleasă. Părinții nu ar trebui să ignore problemele fiicelor lor, oricât de puțin și de nesemnificativ ar părea pentru ei. Și doar pretinzând că ascultă nu va face trucul. O fiică va ști că tatăl ei nu îi acorda atenție, așa că poate nu va mai împărtăși niciodată un secret cu el. Este important să nu-i respingi niciodată nevoile și să-i oferi tot sprijinul emoțional pe care îl solicită.

Amintirile fericite alături de tatăl ei, sunt un cadou pe care nu îl va uita niciodată.


Fiicele își doresc atenția taților lor și niciun gadget nou nu poate înlocui asta. Un tată își poate scoate fetița la înghețată, poate face o excursie în familie într-un weekend sau poate juca împreună un joc de masă. Crearea amintirilor nu trebuie să fie vorba despre cheltuirea multor bani, ci este doar o modalitate excelentă de a forma o conexiune emoțională. Părinții ar trebui să-și învețe fiicele că sunt lucrurile mici care contează și că puteți face fiecare moment special.

Fiicele își văd părinții drept bărbați desăvârșiți.


Fiecare fiică crede că tatăl ei este standardul de aur al unui bărbat. Modul în care se comportă, ia decizii și tratează alți oameni va afecta percepția ei despre lume și modul în care acționează. Un tată este principalul model de rol masculin în viața fiicei sale și tatăl este cel care determină ce va căuta în viitorul ei soț. Deci, tații ar trebui să-și ajute fiicele să ia decizii mai bune și să trăiască viața pe care o merită.

Un tată ar trebui să fie gata să-și lase fiica să plece.


Părinții vor să-și protejeze fiicele de toate pericolele din lume și asta include prietenii. Adesea cred că copilul lor este prea mic până în prezent sau că tipul nu merită fetița lui prețioasă. În timp ce un tată ar trebui să stea cu ochii pe fiica sa, el ar trebui să-și amintească și că într-o zi, ea va părăsi cuibul și își va începe viața.Va face greșeli de care tatăl ei a vrut să o protejeze și probabil îi va rupe inima să o privească în acest sens, dar va fi atât de mândru de uimitoarea femeie autosuficientă, care va deveni în cele din urmă.

loading...

Add comment