Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
profetiile-lui-arsenie

Profețiile părintelui Arsenie Boca despre România

Supranumit Sfantul Ardealului, unul dintre cele mai venerati duhovnici ai Romaniei, Arsenie Boca s-a născut în 1910 într-un mic sat din România din părinții evlavioși ortodocși, Iosif și Christina.În timp ce vârstnicul Arsenie era tânăr, tatăl său a murit, iar mama sa a fost forțată să se recăsătorească. Această a doua căsătorie l-a tulburat și în cele din urmă s-a alăturat frăției mănăstirii, prin care și-a cultivat cu răbdare latura spirituală. El a fost luminat de Harul Duhului Sfânt și a dobândit darul de a prevedea viitorul.

Părintele Arsenie a devenit renumit pentru abilitățile sale de confesor și ghid spiritual. Odată hirotonit și primit binecuvântarea de a se mărturisi, le dezvăluia frecvent păcatele nemărturisite celor care veneau la el, precum și lucrurile care li se vor întâmpla în viitor.

În anii 1945-1946 părintele Arsenie avertizează că vor fi vremuri în care totul va fi atât de rău, că „Totul va fi corupt, la serviciu, în magazine, instituții ale statului și mai ales în politică. Corupția și imoralitatea își vor face drum chiar și în interiorul bisericii, pătând pe preoți și pe șefii bisericii. Bisericile vor fi distruse de comuniști, dar altele noi vor fi construite și altele vor fi reparate după terminarea comunismului, totuși oamenii își vor pierde credința și toate acele biserici vor fi toate goale. Va fi haos, casele oamenilor vor fi distruse, oamenii vor călca peste oameni, dar eu și generația mea nu vom mai fi în viață pentru a vedea aceste lucruri.”

O alta profetie a lui Arsenie Boca este legata de faptul ca Romania se va confrunta cu o puternica emigratie.„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce.”

„Vor veni necazuri mai mari decat Muntii Fagarasului. Ne-om duce la Muntii Fagarasului si la dealul Prislopului sa se pravaleasca peste noi ca nu mai putem rezista.”

Există un eveniment miraculos care atrage mii de creștini la mormântul său, la mănăstirea femeilor din Prislop. Chiar dacă acolo temperaturile pot fi extrem de scăzute pe perioada iernii, ajungând chiar sub zero grade Celsius, toate florile care au crescut pe mormântul lui nici nu se ofilesc, nici nu îngheață sau mor de temperaturile extreme, ci rămân în schimb în plină floare. De iarnă până vară, mormântul Sfântului rămâne plin de flori înflorite, parfumate multicolore.Fie ca rugăciunile Sfântului Arsenie, acest notabil, neobosit și remarcabil slujitor al lui Dumnezeu să fie alături de noi toți păcătoșii.

loading...

Add comment