Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Dacă ai iubi cu adevărat,nu ți-ai trăda niciodată partenerul,nici fizic,nici emoțional”

Trădarea este una dintre cele mai grele și umilitoare părți ale experienței umane. Indiferent dacă ești trădat de un prieten sau un iubit, sau înțelat de cei de care ne pasă cel mai mult este o pastilă greu de înghițit și un obstacol și mai greu de depășit. Trădarea este mai mult decât o pierdere a încrederii, este o pierdere de sine – și asta este de două ori pentru trădător, care prea experimentează o serie de emoții și căderi negative, care le poate îngreuna să-și găsească din nou drumul.

O parte din evitarea trădării este să știi cum arată trădarea, dar poate avea loc pe mai multe niveluri diferite, în mai multe moduri diferențiale. Dacă ați trădat încrederea cuiva, primul pas în revenirea nu este doar să știți ce este trădarea; este vorba și de a învăța cum să descoperiți trădările înainte de a le cădea în capcanele lor. Există o serie de moduri diferite în care putem fi trădați de cei pe care îi iubim.

De ce trădăm oamenii pe care îi iubim?
Se spune că dacă iubim cu adevărat nu trădăm niciodată acele persoane, nici fizic, nici emoțional.Trădarea încrederii celor pe care pretindem că le îngrijim este un concept complex. În timp ce, uneori, trădarea apare pe spatele unei false prietenii, majoritatea trădărilor au loc între indivizi care de fapt se îngrijesc profund unul pentru celălalt. De ce? De ce facem rău oamenilor de care trebuia să avem grijă. Ei bine, există o serie de motive, iar unele sunt mai surprinzătoare decât altele.

Mulți dintre cei care își trădează partenerii sau soții fac acest lucru în căutarea cuceririi sau a controlului.Alții trădează din instabilitate fizică, emoțională sau mentală.Dacă ați trădat pe cineva pe care îl iubiți nu puteți face decât să cereți iertare acelei persoane, să lăsați puțin timpul să treacă și ă sperați că va putea trece peste.Pentru că, atunci când iubești pe cineva cu adevărat nu vrei să-i provoci niciun fel de durere.Iar trădarea implică foarte multă durere. Efectele emotionale produse de tradare, mai ales de cea a partenerului, sunt devastatoare si ne pot declansa o stare echivalenta cu cea determinata de o boala, sau chiar de un deces.

loading...

Add comment