Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când ai un necaz mare,roagă-te la Maica Domnului iar acest lucru te va ajuta.

Creștinii au fost întotdeauna uimiți și interesați de Maria, mama lui Isus. Acest lucru este de înțeles, deoarece rolul ei în planul de răscumpărare al lui Dumnezeu este diferit de cel al altcuiva. Ea l-a purtat pe Fiul lui Dumnezeu în pântecele ei, l-a născut, l-a alăptat ca prunc și l-a hrănit în copilărie.Maria este demnă de admirație datorită nevredniciei, curajului și credinței în Dumnezeu.

O rugăciune foarte populară și știută de mulți dintre credincioși, adresată Maicii Domnului este rugăciunea „Născătoare de Dumnezeu”.

„Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te! Ceea ce ești plină de har, Marie, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău, că ai născut pre Mântuitorul sufletelor noastre”.

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.” Aceasta este o alătu rugăciune ajutătoare către Maica Domnului rostită la necaz.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Această rugăciune este menită să-i aducă laudă Maicii Domnului și să-i mulțumească că, prin vrednicia ei și prin întruparea Mântuitorului în pântecele său a venit în lume mântuirea tuturor oamenilor.Această rugăciune are mare putere în a îndrepta cursul vieții noastre și de a ne aduce mult bine și ajutor în momentele în care avem cea mai mare nevoie.

Credința și rugăciunea ne ajută să mergem mai departe în momentele în care simțim că nu mai putem continua.Corpul, mintea și sufletul nostru sunt interconectate, iar sufletul este conectat la puteri superioare. Rugăciunea este un instrument uimitor pentru a comunica cu Maica Domnului.Prin rugăciune îi cerem Maicii Domnului asistența și harul ei, mai ales atunci când ne simțim că suntem în cel mai tulburat moment din viața noastră.Rolul minunat al Mariei în a ajuta la mântuirea noastră a fost lăudat de mulți Sfinți și părinți ai Bisericii de-a lungul secolelor.

loading...

Add comment