Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O femeie este mai fericită singură,decât lângă cineva care îi distruge sufletul. Bucură-te de singurătate pentru a te dezvolta și a deveni femeia care vrei să fii în viață:independentă, puternică și fericită

O femeie este mai fericita singura, deoarece o relație nu este întotdeauna perfectă și poate presupune multă muncă grea pentru femei.Potrivit unui studiu realizat de analiștii Mintel, 61% dintre femeile singure sunt fericite că sunt singure.De asemenea, sondajul a constatat că 75% dintre femeile singure nu au căutat în mod activ o relație în ultimul an.Și motivul propus pentru aceasta este că, pentru femei, să fii într-o relație este de fapt multă muncă grea și, în general, necesită mai mult efort și forță de muncă.

Ba mai mult, femeile sunt pur și simplu mai fericite fiind singure.Ele sunt fericite că sunt independente și fac tot ce își doresc cu timpul lor.Sunt mai puternice, trec mai ușor prin greutățile vieții singure, decât lângă un bărbat care nu le apreciază și le distruge sufletul.Aceste femei au un sentiment crescut de libertate și niveluri mai mari de creativitate și intimitate.

Atunci când ești singur tu devi o prioritate.Îți pui nevoile tale pe primul loc și te sacrifici pe tine, pentru a găsi fericirea.Sunteți responsabil de propria viață, așa că îngrijorați-vă mai mult de ea și gândindu-vă mai mult la voi. Dacă relația dvs. este atât de nesănătoasă, atunci ceea ce aveți nevoie este să fiți singur.Aveți nevoie de un bărbat care să vă iubească, să vă sprijine și să fie alături în tot ceea ce faceți, nu să vă distrugă sufletul și să vă rupă inima. El ar trebui să fie persoana care te înveselește, nu cauza lacrimilor tale.Ar trebui să fii cu cineva care te face să simți că ești cea mai uimitoare femeie din lume.

Este mai bine să te simți singur atunci când te afli într-o cameră goală, decât să te simți singură cu persoana de lângă tine.Este mai bine să rămâneți singuri până când întâlniți persoana perfectă, dacă există, deoarece meritați mult mai mult decât argumente mărunte și scuze cu jumătate de inimă.Obiectivul vieții dvs. personale nu trebuie să fie o căsnicie sau o relație, ci fericirea ar trebui să fie întotdeauna prioritatea.Bucura-te de singuratatea ta, pentru a te dezvolta si a deveni femeia care vrei sa fii in viata.Doar așa vei găsi fericirea.

loading...

Add comment