Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Copiii tăi nu au nevoie de o mamă ideală,ci de o mamă fericită

O mamă ideală își iubește copilul necondiționat.Nu-l rănește niciodată pe copilul ei.Face întotdeauna ceea ce este mai bun pentru copil.Pune întotdeauna nevoile copilului înaintea ei.Întotdeauna vrea să fie în preajma copilului ei.Ar trebui să simtă întotdeauna că cel mai important lucru din lume este copilul ei.Ar trebui să fie întotdeauna dispusă să renunțe la orice pentru copilul ei.Ar trebui să fie fericită stând acasă toată ziua cu copiii ei.Ar trebui să simtă că singurul lucru de care are nevoie în viața ei pentru a se simți fericită este copilul ei.Nu ar trebui să se simtă plictisită să petreacă timp cu copilul ei.Ar trebui să se simtă fericită și bucuroasă de fiecare dată când își privește copilul.

Dar copiii nu au nevoie de o mamă ideală, ci o mamă fericită.Fără perfecțiune.O mamă fericită își învață copilul cum să trăiască viața la maxim.Este acolo pentru copilul ei atunci când are nevoie de ea.Își învață copilul valorile de sine.Îi oferp hrană, adăpost și dragoste.Este un bun exemplu pentru copilul ei.Își face timp să se distreze cu el.Lasă loc copiilor să facă greșeli și să învețe de la ei.Îi învață pe copiii ei să iubească necondiționat.Destul de mare diferență, nu?

Cu toții facem asta. Fiecare dintre noi intră în maternitate cu o idee despre ceea ce „ar trebui” să facem în acest rol nou și adesea copleșitor, ceea ce este o mamă ideală.În timp ce multe dintre aceste lucruri pot fi în întregime adecvate, multe altele pot fi în întregime de neconcepute.

Perfecțiunea nu este cel mai bun lucru pe care oamenii îl doresc.Acest lucru se aplică și cerințelor copiilor cu privire la mama lor, care, pentru a fi cea mai bună, nu trebuie să fie perfectă. Cu cât se realizează mai devreme că perfecțiunea este imaginară, cu atât va fi mai bine pentru toți.Prin satisfacerea nevoilor copiilor tăi, îi faci să se simtă fericiți și adesea pot fi provocate zâmbete pe fețele lor, ceea ce arată că îți faci treaba bine și merită recunoaștere. Când copiii tăi sunt fericiți, și tu ești fericit.

Dragostea copiilor pentru părinții lor este necondiționată și îi vor iubi chiar dacă uneori greșiți, aveți o zi proastă sau dacă ceva nu merge bine în acel moment. Copiii vor să vadă părinții confortabili și mulțumiți în viața lor și nu doresc să fie obsedați de faptul că trebuie să fie ideali, deoarece ei sunt întotdeauna ideali, chiar și atunci când nu par așa.

loading...

Add comment