Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câinele care se întoarce la mormântul celui mai bun prieten în fiecare zi

Se spune adesea că un câine este cel mai bun prieten al omului.Ei dovedesc deseori că îi iubesc pe stăpânii lor mai mult decât orice pe lumea asta, indiferent dacă stăpânul este supărat pe ei, lor le trece repede.Un câine s-a asigurat că stăpânul său știe că el va fi întotdeauna acolo pentru el, vizitând mormântul său în fiecare zi.

Cesur este un câine care îl iubește pe cel mai bun prieten al său mai mult decât orice pe lumea asta.Într-o zi, Cesur nu l-a mai avut pe cel mai bun prieten acasă, să se joace. Chiar și după ce și-a dat seama că proprietarul său nu se întorcea acasă, micul câine a continuat să fie un prieten loial.Mehmet Ilhan avea 79 de ani când a decedat de o boală cu care se confrunta de câțiva ani. A murit la un spital,cu familia sa lângă el. Câinele lui mic a făcut ca ultimii doi ani ai vieții lui Mehmet să fie foarte frumoși. Avea pe cineva cu care să vorbească și să stea cu el în timpul zilei și seara.

Moartea lui Mehmet l-a lăsat pe Cesur, micul câine, cu inima frântă. Pângea zilnic,pentru că dorea ca stăpânul său, să fie din nou acolo.În timp ce Mehmet era în spital, micul câine nu mânca nimic.Când familia l-a înmormântat pe Mehmet,Cesur a mers la cimitir și a fost prezent la ceremonie. Câinele mic era chiaracolo, în timp ce sicriul lui Mehmet a fost dus la locul său final de odihnă.Câinele stătea chiar lângă sicriu, în timp ce familia și-a spus că le-au luat la revedere. El își atârna capul în tristețe, parcă ar fi înțeles ce se întâmplă.

Câinele a fost sfășiat când a văzut că stăpânul său a fost acoperit de pământ. Nimeni nu știe cât timp Cesur va continua să viziteze mormântul sau cât timp câinele va supraviețui. Cât mai mulți câini tind să se întristeze până la moarte pentru că își pierd atât de mult proprietarii.

loading...

Add comment