Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 motive pentru care ar trebui să adopți un câine

De-a lungul timpului s-a concluzionat că câinii sunt buni pentru sănătatea și viața ta. Încurajează activitatea fizică. Vă pot scădea tensiunea arterială. Ei iubesc necondiționat.Aceștia pot calma nervii, pot detecta cancere, pot anticipa convulsii și pot face multe alte lucruri.Ei ajută la sarcinile de zi cu zi cu care se confruntă orbii, surzii și persoanele cu dizabilitățile.Ei îi ajută pe cei în vârstă și singuri.Pe scurt, sunt cele mai uimitoare creaturi și toată lumea ar putea beneficia de toate aceste lucruri pe care le oferă.Există milioane de câini în adăposturi, care își așteaptă zi de zi un stăpân.Rase pure, talii mici, medii sau mari.Sunt acolo și așteaptă o căsuță.Da, puteți cumpăra un pui de la un crescător responsabil. Dar de ce să nu luați în considerare și un câine de la adăpost? Iată în continuare câteva motive pentru care ar trebui să adopți un câine.

 1. Pentru că vei salva o viață.
  În fiecare an, se estimează că peste un milion de câini și pisici adoptabile sunt eutanasiate, pur și simplu pentru că prea multe animale de companie intră în adăposturi și prea puține persoane iau în considerare adopția atunci când caută un animal de companie.Când adopți, salvezi un animal iubitor făcându-l parte din familia ta.
 2. Pentru că vei primi un animal grozav.
  Adăposturile sunt pline de animale de companie fericite și sănătoase care abia așteaptă pe cineva să le ducă acasă.
 3. Pentru că te va costa mai puțin.
  De obicei, atunci când adopți un animal de companie costurile precum vaccinuri, microcip și altele de acest gen sunt încluse în prețul adopției, ceea ce vă poate economisi o parte din costurile anterioare pentru adăugarea unui nou membru în familia dvs.
 4. Sunt deseori instruiți.
  Foarte adesea câinii din adăposturi sunt deja instruiți și au parte de asemenea de o pregătire comportamentală de bază.
 5. Știi la ce să te aștepți.
  Acești câini au de obicei evaluări extinse asupra lor înainte de a merge spre adopție, așa că veți ști din timp dacă câinele pe care îl doriți este, de exemplu, bun cu copiii cu alți câini sau pisici.
 6. Există o mulțime de varietăți.Aveți de unde alege.
  Veți avea o gamă uriașă de câini din care să alegeți, astfel încât să vă asigurați că unul dintre cei pe care îi luați acasă este cel pe care îl așteptați.

În mod clar, avantajele adoptării unui câine sunt uriașe nu numai pentru câine, ci și pentru om.Gândiți-vă la acest lucru dacă luați decizia de a aduce un câine în viața voastră. Dacă alegeți adopția veți descoperi că a-ți salvat o viață și i-ați acordat unui copil meritat o casă iubitoare.

loading...

Add comment