Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Copiii nu pot trăi fără animale de companie

Este atât de frumos să ai întotdeauna prietenul tău lângă tine, chiar dacă acest prieten are blană și nu înțelege limba umană. El este lângă tine indiferent de situație.Prietenul tău blănos nu te va lăsa la greu. Și este chiar mai bine dacă ai avut un astfel de prieten de când erai copil. Deoarece copiii au nevoie de prezența unui animal de companie. Alături de el pot învăța ce ănseamnă dragostea și prietenia adevărată. Modul în care copiii și animalele de companie găsesc un teren comun pare a fi o altă minune a lumii. Este uimitor când pisicile și câinii înfricoșători se transformă în îngrijitori fideli odată ce un copil apare în casa lor.

„Cineva și-a dat seama că nu mai sunt un singur copil …”

„Fiica mea și pisoiul ei dorm așa în fiecare zi.”

„Acesta este fiul meu care își ajută prietenul să intre înăuntru.”

„Pisica mea și prietenul ei cel mai bun.”

Câine fericit, copil nefericit. Copilul învață să facă compromisuri.

Acest copil își traieste visul copilăriei.

„Copilul meu de 3 ani a cerut un pisoi de la Moș Crăciun. După ce l-a primit, au devenit instant cei mai buni prieteni și sunt inseparabili acum. ”

„Prietenul meu, Lucky a fost acolo în prima mea zi de gradinita si iată acum, portretul meu senior.”

„Aceasta este o pernă foarte confortabilă pentru copilașii mei.”

„Se pare că băiatul nostru nu mai are nevoie de un ponei.”

Vroiau să-și arate minunatele lor zâmbete.

Este foarte probabil să aveți propria dvs. dovadă fotografică că copiii au nevoie de animale de companie, ca prieteni.Ei își iubesc stăpânul mai mult decât orice pe lumea asta, mai mult chiar decât viața lor. Ei ne fac viața mai frumoasă și mai ușoară.Există un motiv pentru care îi numim cei mai buni prieteni al omului.Putem învăța atât de multe lucruri din comportamentul, personalitatea și dorința lor de a oferi membrilor familiei iubirea necondiționată, loialitatea și prietenia până la ultima lor respirație.

loading...

Add comment