Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu da atenție persoanelor care îți vor răul,care te supără și te indispun.Concentrează-te pe oamenii frumoși din viața ta.Doar ei contează cu adevărat.

Când cineva spune sau face ceva care te doare, s-ar putea să te simți supărat, trist, jenat sau chiar speriat. În timp ce poate fi tentant să se retragă în schimb, uneori cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să puneți o față calmă și să ignorați comportamentul rău. După un eveniment dureros, acordă-ți ceva timp să te simți supărat. Înțelegerea de unde provine cealaltă persoană și deținerea sentimentelor tale despre cele întâmplate te poate ajuta, de asemenea, să începi să mergi mai departe.

Dacă o persoană încearcă intenționat să te rănească sau să te supere, este important să nu le oferi ceea ce își doresc.Nu da atenție persoanelor care îți vor răul,care te supără și te indispun.Chiar dacă sunteți furios, trist sau speriat, faceți tot posibilul pentru a părea calm. Dacă cineva este nepoliticos sau rău cu tine, poți simți dorința de a te descărca sau de a arunca cu cuvinte dure. Totuși, acest lucru va face probabil situația să se înrăutățească.În loc să explodezi primul lucru care îți vine în cap în căldura momentului, oprește-te și gândește-te dacă ceea ce vrei să spui este necesar, adevărat sau util.

Concentrează-te pe oamenii frumoși din viața ta.Doar ei contează cu adevărat.Va fi o vreme când îți vei da seama că ei sunt singurii care contează, cărora le pasă cu adevărat de tine.Așa că prețuiește-i pe cei care țin la tine.Prețuiește-i pentru că sunt cei care îți rămân alături chiar și în cele mai întunecate momente.Prețuiește-i pentru că întotdeauna vâd în tine un om special, chiar și când crezi că nu valorezi nimic.Trăiește pentru cine te iubește.Înfruntă pe cine te sfidează.Ignoră pe cine nu te merită.Pretuieste-i pe cei care te iubesc si nu alerga dupa cei care sunt fericiti in lipsa ta! Viața e prea scurtă pentru a o irosi cu cei care îți vor răul și te supără.

loading...

Add comment