Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câinele este ca un copil orfan și te are doar pe tine: 5 motive ca să-l adopți.

Te gândești să adaugi un animal de companie familiei tale? Iată 5 motive pentru a adopta un câine.

 1. Dacă adoptați, veți salva o viață.
  În fiecare an, numai în Statele Unite, 2,7 milioane de câini și pisici adoptabili sunt eutanasiați, deoarece prea puțini oameni adoptă din adăposturi. Deoarece spațiul din adăposturi este limitat, membrii personalului sunt solicitați prea des să decidă ce animale vor fi eutanasiate. Numărul de animale eutanasiate ar putea fi redus dramatic dacă mai mulți oameni ar adopta animale de companie în loc să le cumpere.
 2. Pentru că vei primi un animal grozav.
  Adăposturile pentru animale și grupurile de salvare sunt pline de animale de companie fericite și sănătoase care așteaptă doar ca cineva să le ducă acasă. Majoritatea animalelor de companie adăpostite se găsesc acolo din cauza unei probleme umane, cum ar fi o mutare sau un divorț, nu pentru că animalele au făcut ceva greșit. Mulți sunt deja instruiți în casă și obișnuiți să locuiască cu familiile.
 3. Pentru că te va costa mai puțin.
  De obicei, atunci când adoptați un animal de companie, costul vaccinării sterile / castrate, primele vaccinări (și uneori chiar microciparea!) Este inclus în prețul de adopție, ceea ce vă poate economisi o parte din costurile inițiale ale adăugării unui nou membru în familia dvs. În funcție de animal, puteți economisi și cheltuieli de spargere a casei și de instruire.
 4. Pentru că, casa ta îți va mulțumi.
  Multe dintre animalele de companie din adăposturi și salvări sunt deja antrenate în casă, ceea ce înseamnă că nu numai că salvați viața unui animal de companie, dar vă puteți salva și covorul. Adoptarea unui animal de companie matur nu numai că oferă animalelor mai în vârstă o a doua șansă, ci înseamnă adesea să le prezinți familiei tale va fi mult mai ușor.
 5. Pentru că toate animalele de companie sunt bune pentru sănătatea ta, dar câinii în special.
  Animalele nu numai că îți oferă dragoste necondiționată, dar s-a dovedit că sunt benefice din punct de vedere psihic, emoțional și fizic pentru tovarășii lor. Îngrijirea unui animal de companie poate oferi un sentiment de scop și împlinire și poate diminua sentimentele de singurătate. Și când adopți, te poți simți, de asemenea, mândru că ajuti un animal în nevoie!
loading...

Add comment