Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
directia-vietii

3 tehnici renumite pentru resetarea completă a gândirii omului.Acestea pot schimba direcția vieții.

Dr. Joe Dispenza este un vorbitor internațional, cercetător, autor și educator care este pasionat de descoperirile din domeniile neuroștiinței, epigeneticii și fizicii cuantice pentru a explora știința din spatele remisiilor spontane. El folosește aceste cunoștințe pentru a ajuta oamenii să se vindece de boli, afecțiuni cronice și chiar boli terminale pentru a se bucura de o viață mai împlinită și mai fericită și pentru a-și dezvolta conștiința.Formula lui este una foarte simplă, Cum gândesc=Cum acționez=Cum mă simt. Desigur la prima vederea poate părea foarte simplu, dar stăpânirea gândurilor cuiva nu este deloc ușoară și este nevoie de practică multă pentru a reuși.Iată în continuare 3 tehnici pentru resetarea completă a gândirii omului.

Concentrarea pe prezent, nu pe trecut sau viitor.
Devenind hiper-concentrat pe prezent, nu mai joci după aceleași reguli ale materiei. Materia este definită ca orice substanță care are masă și ocupă spațiu având volum – este totul în lumea fizică din jurul nostru.Folosirea formulei te ajută să atingi acel moment prezent generos în care te simți conectat. Imaginați-vă să vă trăiți viața dintr-un loc plin cu mai puțină judecată, mai puțină frustrare și mai puțină nerăbdare? Dacă trăiești stresat și ceva nu merge bine, de obicei, te simți amenințat pentru că nu poți prezice un rezultat. Percepția ta este că ceva se înrăutățește sau nu poți controla asta, ceea ce pornește acel sistem de luptă sau de zbor.

Conștiința este conștientizare.
Conștientizarea înseamnă a acorda atenție și a observa. 95% din ceea ce suntem până la 35 de ani este un set de programe automate inconștiente pe care le-am practicat de atâtea ori încât nu ne gândim în mod conștient. Primul pas este să devii conștient de gândurile tale inconștiente.Fii conștient de modul în care vorbești și cum acționezi. Deveniți atât de conștienți încât nu veți rămâne inconștient și lăsați acel gând sau comportament să vă conducă. Pe măsură ce începi să devii conștient de asta, începi să-ți obiectivezi sinele subiectiv și să renunți la acele programe.

Depășește îndoiala de sine.
Continuă să înveți, continuă să studiezi, continuă să asculți – mai devreme sau mai târziu, asta va deveni o voce mai tare în capul tău decât: „Nu pot”. Este prea greu. Nu mă voi schimba niciodată.”Fără cunoștințe, vei crede mai puțin în tine, motiv pentru care învățarea este atât de importantă. Nu fi nerăbdător și așteaptă-te la o schimbare instantanee. Permiteți-vă să îmbrățișați practici precum meditația pentru a vă ajuta să ajungeți la un punct în care vă decideți să vă schimbați.

loading...

Add comment