Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mai bine singur, decât într-o relație în care nu există încredere, iubire, respect și loialitate

O relație fericită este accea în care două persoane, mai presus de toate, sunt prieteni unul cu celălalt.Le place să petreacă timp împreună, sunt fericiți când sunt împreună, se îngrijesc unul de celălalt, se respectă unul pe celălalt, se iertă reciproc, vorbesc unul cu celălalt și se ascultă reciproc.

V-ați putea întreba de ce prietenia este pe o listă de abilități într-o relație. Ei bine, prietenii fac lucruri unul pentru celălalt, fără să se plângă. Se uită unii la alții. Prietenii acceptă reciproc punctele slabe. Prietenii se ascultă unul pe celălalt.Puteți câștiga mult prin faptul că vă împrieteniți cu partenerul.Prietenii au încredere unii în alții.Au încredere unul în celălalt și știu că se pot baza unul pe celălalt pentru a fi credincioși.A avea încredere în partenerul tău înseamnă să accepți ceva fără să ai nevoie de dovezi că este adevărat.Încrederea într-o relație înseamnă că ambii parteneri vor fi întotdeauna acolo unul pentru celălalt, în orice moment inclusiv atunci când sunt separați pentru perioade scurte sau mai lungi.Atunci când ai încredere în partenerul tău, nu trebuie să te temi niciodată de ceea ce poate face el sau ea.

Un alt lucru foarte important într-o relație este respectul.Atunci când respecti pe cineva, arăți că ai o mare atenție pentru acea persoană. A-ți respecta partenerul înseamnă că îl admiri pentru cine este și îl prețuiești așa cum este. Persoanele care sunt tratate cu respect tind să se simtă bine și încrederea în sine și încrederea lor cresc. Dacă îți tratezi partenerul cu respect, arăți că îți onorezi partenerul.Loialitatea de asemenea, este esențială într-o relație și prespune să fii credincios unul cu celălalt în orice moment.Când două persoane sunt loiale între ele, nu vor permite celorlalți să-și pună partenerul în vreun fel și nu vor spune niciodată lucruri critice sau urâte despre partenerii lor. Ei se ridică pentru partenerul lor și stau alături de partenerul lor.Partenerii care sunt fideli unul față de celălalt vor rămâne împreună prin momente bune și momente grele.

Și bineînțeles, iubirea.Ea este adesea văzută ca cea mai importantă parte a unei relații.Iubirea este un sentiment de afecțiune caldă și dragoste față de cealaltă persoană. Există și un sentiment de tandrețe. Dacă iubești o altă persoană, îți place să fii cu acea persoană și te bucuri de compania ei.Iubirea înseamnă să accepți cealaltă persoană.

Dacă într-o relație nu există toate aceste lucruri, mai bine alegi singurătatea.Decât să stai într-o relație toxică atât pentru tine, cât și pentru cei din jur, mai bine să fii singur.

loading...

Add comment