Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Nu contează cât de bine arăți, dacă ești urât în suflet, vei fi mereu urât” – Julia Roberts

„Perfecțiunea este o boală a unei națiuni. Ne acoperim fețele cu tone de machiaj. Ne injectăm botox-uri și chiar murim de foame pentru a deveni acea dimensiune perfectă.Încercăm să remediem ceva, dar nu puteți repara ceea ce nu puteți vedea. Este sufletul care are nevoie de operație. Este timpul să luăm poziție. Cum poți să te aștepți ca altcineva să te iubească dacă nu te iubești pe tine însuți? Trebuie să fii fericit cu tine însuți. Nu contează cum arătați la exterior, este ceea ce contează în interior. Astăzi, vreau să pun o fotografie fără machiaj. Știu că am riduri pe piele, dar astăzi vreau să vezi dincolo de asta. Vreau să-l îmbrățișez pe adevăratul meu și vreau să îmbrățișezi cine ești, așa cum ești și să te iubești doar așa cum ești. ”- Julia Roberts.

Din păcate, oamenii din această lume au devenit prea concentrați asupra felului cum arată.Prea mult! Este normal să ai grijă de felul cum arăți, dar să-ți umpli fața cu botox pentru că ai câteva riduri, ceva care este complet natural, este prea mult. Privirea oamenilor prin această prismă și chiar mai rău, filtrarea oamenilor prin această prismă a frumuseții pe steroizi este cel mai urât lucru din lume. Este într-adevăr dezgustător.

În loc să ne ajutăm să trăim prin potențialul nostru adevărat, ne blocăm reciproc în aceste închisori imaginare doar din cauza esteticii. Și nici măcar adevărată estetică naturală, ci forțată.Oricât de bine arăți, este pur și simplu urât.Oricât de urât arăți, dacă sufletul tău strălucește adevărat, dacă ești om după adevăratul simț al acestei valori, ești perfect.Nu contează cât de bine arăți, dacă ești urât în suflet, vei fi mereu urât.

Sufletul este tot ceea ce suntem în această lume și spiritual. Cu toții avem suflete frumoase pentru că am fost creați la fel cu daruri și puteri diferite. Cu toate acestea, mulți dintre noi nu suntem în stare să arătăm cât de frumos este sufletul nostru și să decidem să fim manipulați de tot felul de lucruri.Sufletul este cel care ne face frumoși, nu înfățișarea.Mulți oameni sunt precumi crinii, frumoși la înfățișare, dar otrăvitori la miros.

loading...

Add comment