Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
copilarie

Copilăria are un rol esențial în dezvoltarea vieții adulte.

Copilăria este cea mai importantă perioadă a vieții unui om.Chiar dacă mulți dintre noi nu își amintesc primii ani de viață, experiențele pot rămâne ani de zile și continuă să ne influențeze viața până la vârsta adultă.Experiențele noastre din copilărie afectează comportamentul și personalitatea până la vârsta adultă, chiar dacă atunci nu eram conștienți de existența acestei conexiuni.

Multe persoane în zilele noastre au nevoie de terapie pentru a putea trece peste copilăria care învă le afectează vârsta adultă.Dezvoltă tot felul de frici sau comportamente care pot afecta relațiile cu cei din jur.Vârsta adultă poate fi văzută ca o extensie a experienței tale din copilărie. O persoană va încerca să-și împlinească dorințele copilăriei atunci când va deveni adult într-un mod care este acceptabil de societate și cultură.

În copilărie este foarte important ca părinții să îi ofere dragoste și siguranță copilului.Afecțiunea fizică și emoțională a devenit una dintre cele mai importante cerințe atunci când vine vorba de copilărie.Dacă părinții nu îi asigură aceste lucruri copilului, de aici pot apărea probleme în viața adultă, care vor necesita terapie și alte lucruri de acest gen.acest proces poate dura și îi poate afecta pe cei din jur.

Generația de acum este foarte conștientă de faptul că acțiunile din copilărie pot afecta viața atunci când devi adult.Modul în care ești crescut și sentimentul de siguranță pe care îl creează copilăria, toate au impact asupra dezvoltării emoționale și fizice, și a drumului pe care o luăm ca adulți.

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și totodată și cea mai importantă.Cine isi aduce cu drag aminte de copilarie inseamna ca a avut ocopilarie fericita si magica. In acesta perioada copilul traieste foarte multe experiente noi si trece prin transformari multiple. Aceasta perioada este apreciata de unii psihologi ca fiind etapa definitorie a dezvoltării unui copil.Sigur ați auzi de multe ori spunându-se expresia cei șapte ani de acasă contează cel mai mult.Ei bine, cam așa este.

Cu toate acestea, este crucial să știm cât de important este rolul familiei în dezvoltarea copilăriei.Părinții sunt primii profesori ai copiilor.Mai mult decât îngrijirea de zi cu zi, școala sau alte activități, cea mai mare parte a învățării unui copil are loc acasă.De acasă, din familie învață tot felul de obiceiuri, care mai târziu le va pune în practică ca adult.Crearea unui mediu în care copilul dumneavoastră poate învăța abilitățile și valorile adecvate, precum și cum să socializeze și să fie în siguranță creează o bază solidă pe care copilul dumneavoastră poate crește și poate deveni un adult model.

loading...

Add comment