Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum puteți să le dați cauciucurilor uzate o nouă viață:10 idei captivante și accesibile

Anvelopele vechi sunt în mod normal aruncate de majoritatea dintre noi.Dar, ce ați zice dacă le-ați folosi pentru a le transforma în ceva util? Indiferent dacă aveți unul sau mai multe anvelope, există întotdeauna ceva ce puteți face cu ele, care nu numai că le va recompune, dar vă vor oferi un decor interior și exterior deosebit. Puteți transforma acele anvelope vechi inutile în orice, de la mobilier la ghivece de flori sau la ceva pentru copii.Cauciucul este foarte rezistent și moale datorită elasticității sale și este foarte ușor de lucrat în ceea ce privește meșteșugurile și proiectele de bricolaj.Iată în continuare 15 idei captivante și accesibile pentru a transforma cauciucurile uzate.

1.Pat pentru câine.


Puteți face culcușul patrupezilor mult mai atrăgător.Îl puteți decora și personaliza astfel încât să ofere dragoste și confort pentru câinele dvs.

2.Scaune confortabile.


Este foarte ușor de făcut și excelent pentru orice zonă de relaxare, atât în interior cât și în curat sau grădină.Dacă de exemplu, doriți să creați un scaun pentru copii, folosiți anvelope mici.

3.Măsuță de cafea.


Veți avea nevoie de un panou rotund de orice fel pentru a acoperi partea superioară, iar apoi practic adăugați funia pentru a acoperi întregul cauciuc.Acesta îi oferă un aspect frumos rustic, care este perfect pentru uz interior sau l-ai putea adăuga și la decorul exterior, dacă dorești.Este destul de ușor de făcut și are foarte puține materiale.

4.Suport de flori.


La fel ca în cazul măsuței de cafea, se folosește funie, doar că acum nu vom mai acoperi partea superioară, ci vom acoperi fundul.Îi puteți pune și picioare de semn pentru un aspect mai rustic.

5.Loc de joacă pentru copii.


Puteți crea o cutie de nisip excelentă dintr-o anvelopă, cu care sigur îi veți încânta pe copii.Pur și simplu pictați anvelopa și apoi adăugați nisipul și jucăriile.

6.Leagăn din cauciuc.


Dacă doriți cu adevărat să vă încântați copiii, construiți-i un leagăn.Prindeți cauciucul cu lanțuri de metal, dar luați în considerare vopsirea acesteia mai întâi.

7.Boxă de cauciuc.


Acoperiți boxa dvs. într-un cauciuc, după care vopsiți-l și adăugați două picioare.Va fi ideal pentru grădina sau camera dvs. de zi.

8.Scări din cauciuc.


Înjumătățite sau întregi, le puteți îngropa în pantele abrupte, le puteți umple cu roci sau pământ și știți că ați creat un drum de încredere, de lungă durată în sus și în jos, pe deal.

9.Făntână de flori.


Nu a fost niciodată mai ușor să stocați anvelopele pentru a crea un puț decorativ pentru flori.Acesta este un proiect distractiv la care poți adăuga propriile tale atingeri personale.Va arăta minunat în curte.

10.Suport pentru furtun.


În loc să lăsați furtunul de grădină acolo unde poate fi deteriorat, puteți face un suport pentru el, dintr-o anvelopă uzată.Trebuie doar să tăiați anvelopa în jumătate și apoi să înfășurați furtunul în interiorul ei. Dacă doriți cu adevărat să faceți ca aspectul dvs. exterior să fie îngrijit și ordonat, pictați anvelopa

loading...

Add comment