Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
casatorie

5 lucruri din dormitor care sunt periculoase pentru căsătorie

Căsătoria este un angajament de-a lungul vieții.Căsătoria este mai mult decât o uniune fizică, este şi o uniune spirituală şi emoţională.Dar chiar și cele mai puternice căsătorii, uneori au probleme.De aceea am adunat în continuare 5 dintre cele mai comune lucruri care sunt periculoase pentru căsătorie.

1.Păstrarea secretelor.
Relațiile sunt construite pe încredere și, dacă nu poți deține lucruri mărunte, va fi mult mai greu să obții curajul pentru a aborda conversațiile importante.

2.Niciodată nu îți ceri scuze și nu recunoști când greșești.
Suntem cu toții adulți aici și dacă faci ceva greșit sau răni sentimente, trebuie să-ți ceri scuze. Sigur, este mai ușor să dai scuze pentru un comportament prost sau, mai rău, să răstorni situația și să dai vina pe celălalt, dar nu mai ești la grădiniță.

3.Uiți de recunoștință.
Spune „mulțumesc” pentru lucrurile pe care le face soțul tău, chiar dacă sunt banele uneori.Recunoștința contează mult mai ales atunci când unul dintre voi este blocat să facă ceva enervant. Chiar dacă partenerului tău îi place să tundă gazonul, nu subestima puterea de a arăta apreciere pentru iarba perfect îngrijită.Nu ignora importanța gesturilor tandre și iubitoare. Actele de bunătate în fiecare zi sunt ingrediente importante într-o căsnicie de succes.

4.Lipsa comunicării.
O bună comunicare se rezumă la a învăța să ceri ceea ce ai nevoie.Nu vă așteptați ca cealaltă persoană să vă citească mintea.A învăța să ne ascultăm cu adevărat unul pe celălalt este atât de important, dar poate fi surprinzător de greu de făcut.Evitați afirmațiile și presupunerile vagi.

5.A lăsa pe cineva să se interpună între tine și soțul tău.
Chiar dacă ești aproape de părinții și frații tăi, trage o linie când vine vorba de prioritățile tale. Când te căsătorești, îți întemeiezi propria familie – iar soțul tău este pe primul loc.Aceasta include transmiterea de informații private familiei tale despre soțul tău sau căsătorie sau să te împotrivești față de el.Odată ce te căsătorești, tu și partenerul tău devii familia principală.Dacă familiile voastre au stiluri și tradiții diferite, negociați mai întâi unul cu celălalt, apoi prezentați un front unit.

Cu toate acestea, ar trebui să utilizați dormitorul pentru multe alte activități romantice în care vă puteți angaja cu partenerul și condimenta lucrurile. Cu aceste lucruri pe care cuplurile nu ar trebui să le facă într-un dormitor, te vei apropia de partenerul tău și vei descoperi cât de grozav este să petreci timpul cu soțul tău în mai multe moduri.

loading...

Add comment